solve Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Witam! Bardzo proszę o interpretację snu. Śniło mi się, że pojechałam byłam z dziećmi w odwiedzinach u męża (pracuje za granicą). Właściwie to śnił mi się powrót z tej wizyty. Obładowana bagażami, plecakami, z dwójką małych dzieci wsiadłam do przepełnionego pociągu. Walczyłam o miejsce dla dzieci. Nie mogłam poradzić sobie z bagażami. Na peronie tłum, w pociągu tłum, świadomości kilkunastogodzinnej podrózy z małymi dziećmi w takich warunkach - strasznie się bałam. Charakterystyczne jest też to, że wsiadając do tego pociągu pomyślałam o tym, że nie mam jedzenia dla dzieci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 solve, taki obraz odzwierciedla prawdopodobnie to jak w Twoim odbiorze wygląda życie Twojej rodziny - Ty, obładowana bagażem życiowych doświadczeń martwisz się o los swoich dzieci w codziennym wyścigu szczurów (czego symbolem jest przepełniony pociąg - to jak konkurencja o jak najlepsze miejsca). Link to comment Share on other sites More sharing options...
solve Posted February 22, 2010 Author Share Posted February 22, 2010 chyba rzeczywiście... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts