nieobecna Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 wiatam Was wszystkich Mam taka sprawe...ostatnio snia mi sie sny ktore sa dla mnie wazne.czuje ze one sie lacza Pierwszy sen : byla noc bylam u jakiegos chlopaka i tam zaplakalo dziecko w pokoju obok ,wiec polecialam do niego i zobaczylam niemowlaka ktorego uspokojilam i przykrylam-Było to dla mnie i dla niego bardzo przyjemne powiedzialm cos ze jestem jego ojcem i polecialam na spotkanie z kumpela do ktorej sie spoznilam przez te dziecko Drugi sen:siedze wygodnie na krzesle moj facet na mioch oczach burzy sikiera dom ktory jest bardzo malutki i widac srodek jego :domu zolte ii czerwone sciany ,kominek,,figurka zyrafy,lampeczka sloneczko-ladnie tam bylo.siedze i patrze szczesliwa ze teraz zbudujemy nowy dom i planowalam gdzie bedzie pokoj dla dziecka.Bo oczekiwalismy dziecka ale nie koniecznie przez ciaze -przez chwile bylam w ciazy a zaraz poprostu czekalam na dziecko Trzeci sen:z moim facetam mamy przekroczyc granice.Dojechalismy prawie pod granice gdzie byl dom mojej ciotki zatrzymalismy sie na chwile u niej by przygotowac dokumenty i dlatego ze byla to granica polsko-niemiecka a mąż ciotki to niemiec.Wyciagnelam dowod osobity trzymam go w rekach jest zdjecie i mimo ze go mam stwierdzam z facetem ze go nie wzielam. Jedziemy przekroczyc granicei widze piekna droge,(troszke przerazajaca ale piekna) lesna dosyc szeroka z pieknymi ogromnymi drzewami po bokach-ogomna ilosc ciemnej zieleni bardzo intensywnej.I wiedzialam z za ta droga jest granica Jezeli ktos z Was moze cos napisac to wielkie dzieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts