Skocz do zawartości

narodziny dziecka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

obudzilam sie bo za glosno powiedzialam: urodzilo sie dziecko. Dziecka nie widzialam co to znaczy?

Napisano

Za mało informacji by móc cokolwiek napisać...

Opisz sen troszkę dokładniej.

Napisano

Ogólnie jeżeli w śnie pojawia się dziecko nowo narodzone, to taki sen oznacza iż otwierają sie nowe możliwości w Twojej egzystencji..

Jednak tutaj przydałoby się więcej szczegółów (tak jak wspomniał Pysiaczek), aby wszystko można było połączyć w jedną całość.. Czy pamiętasz gabi co Tobie się śniło dokładnie..?

Napisano

nie wiem dokladnie ale pamietam ze biegalam od domu do domu ale to byly jakby pokoje slyszalam dzwony i mòwilam narodzilo sie dziecko:) weszlam do ostatniego domo pokoju i tam byl mòj facet chcialam go obudzic pocalunkiem ale sie nie obudzil(sen ma jak zawsze dobry) wiec powiedzialam narodzilo sie dziecko i w tym momencie sie obudzilam dzieki wielkie za pomoc:) pozdrawiam cieplutko

Napisano

W rzeczywistości nie jesteś w ciąży ? - zapomniałam zapytać też o to :)

Jeśli nie jesteś to moim zdaniem sen o narodzinach dziecka może zwiastować pojawienie się czegoś nowego w życiu.

Tę teorię potwierdza dla mnie to, że słyszałaś dzwony we śnie.

Jak wiadomo dzwony obwieszczają światu ważne nowiny, szczęście lub nieszczęście, kojarzy mi się z rzeczami wielkimi i świętymi.

Dlatego też wydaje mi się, że mogą one zapowiadać przełomowe momenty w Twoim życiu

• Lubię to! 1
Napisano

Pysiaczku dzieki wielkie za interpretacje:) w ciazy nie jestem wiec bede oczekiwac zmian ktòre maja nastapic:) mialam podjac dezyzje jezeli chodzi o zamieszkanie razem z moim facetem a co za tym idzie zrezygnowac z tego co mam tzn z pracy i z mieszkania:) mysle wiec ze dobrze postapie idac do niego:)

Napisano

Podlałam Twoje drzewko :)

Jeśli chcesz to powstał nowy temat dotyczący właśnie drzewek.

Na forum jest post POGADUSZKI a w nim wątek posadź drzewo.

Dopisz się w nim a wtedy linki do wszystkich drzewek będą w jednym miejscu :)

Ułatwi to sprawę podlewania ich ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...