Sundrise Posted February 23, 2010 Share Posted February 23, 2010 często śni mi się dziewczyna, w której kiedyś bardzo zakochany był mój partner, albo inne dziewczyny z którymi coś go łączyło... psychoza jakaś co moze taki sen oznaczać? w każdym z tych snów ja jestem nadal z partnerem ale między nim i ta kobietą wyczuwam cos niepokojacego:P chyba musze sie leczyć zazdrość po prostu czy cos wiecej?:krzywy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiaczek Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 W jakich sytuacjach Ci się te osoby śnią ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
joustine26 Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 Za często o nich myślisz :/ I chciałabyś żeby i on Ciebie tak kochał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SooYoung Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 Sundrise tu pokazują się Twoje obawy, lęk że on odejdzie, obawa czy ciebie kocha tak mocno, jak w twoim odczuciu mógł kochać tamte, te wszystkie lęki związane są z poczuciem twojej wartości, to wszystko jest w Twojej głowie, przyjrzyj się jak on cię traktuje w relacji, jak wygląda wasz związek, możliwe że wszytko jest ok, jak tak, to warto cieszyć się chwilą obecną, a nie rozważać jak i kiedy kochał swoje byłe dziewczyny to przeszłość, teraz Ty jesteś z nim w związku i skup się na tym co jest teraz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts