alima Posted February 23, 2010 Share Posted February 23, 2010 Śni mi się czasami ten sen mam od najmłodszych lat, że idę lub jadę przez most , czasami kieruje autem, ale nigdy tego mostu nie moge pokonać , i spadam do wody. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gay Posted February 23, 2010 Share Posted February 23, 2010 Alima upadek z mostu do wody oznacza chorobę w rodzinie lub mierne rezultaty w pracy.. Czy jest może ktoś u Ciebie w domu, kto narzeka na zdrowie jednak mimo to nie wybiera się do lekarza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SooYoung Posted February 23, 2010 Share Posted February 23, 2010 most kojarzony jest z przeprawianiem się z jednego brzegu na drugi, z rozwojem, pokonywaniem przeszkody, z droga, symbol dochodzenia do naszego celu,a wpadanie do rzeki, to uleganie emocjon zobacz czy często nie udaje ci się czegoś doprowadzić do końca, lub osiągnąć, bo ulegasz emocjom i to wybija cie z drogi do tego celu, auto symbolizuje nasz organizm, chcesz szybko osiągnąć cel, ale czasem mierz siły na zamiary Link to comment Share on other sites More sharing options...
alima Posted February 24, 2010 Author Share Posted February 24, 2010 dzieki mary chyba masz racje jestem troche taka podstrzelona, mam tysiac pomyslow ale rzadko kiedy doprowadzam je do konca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts