Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kolejny sen o NIM. Nie wiem czy to jest potrzebne czy nie ale napisze od początku. Miałam pisać kartkówke z biologii ale zwiałam z ost lekcji bo sie dowiedziałam ze ON mieszka u moich sąsiadów.Chcialam go odwiedzic,Niestety zostal w szkole,ja wrociłam do szkoły i aurat przylapała mnie moja biolozka i powiedizla ze mam pisac kartk .Jechałysmy autobusem po cos tam i potem znów byłysmy w szkole .Napisałam ta kartk. bardzo słabo poszło. Potem jednak zauważyłam GO on mi coś tam zaproponował że albo może udawac mojego chłopaka przez jakis czas albo coś tam było ale już nie pamietam zreszta o wiele lepsza byla 1 propozycja. No to wzielam 1 .On mnie wział tak jakby na barana i wracalismy ze szkoły.Po paru minutach stwierdzilam ze to głupie i zeszlam i dalej objełam jego ramie. Szlismy aż nagle sie zapytałam czemu nie nosi glanów (w ogóle był leptnio ubrany) on mowi że woli te(takie jaies eleganckie) ja sie pytam: myslalam ze to glany są najwygodniejsze a on mówi ze juz nie. No i idziemy nagle sie pytam gdzie idziemy a on mowi ze w strone naszych domow(wcale nie)No ja mowie ze to nie tedy ale możemy zajrzeć do nowego pasażu w naszym miescie on mowi ze ok, Wchodizmy a tam automaty z sokiem Frugo.Mowie mi ,zeby mi kupil no i kupil i nagle wrócilismy do naszej szkoły i zamiast frugo był lizak o smaku soku. Tam stoją moje koleżanki i sie smieja że liże lizaka.Potem jednak pojawilismy się w domu mojej sąsiadki ,ja cos od niej chcialam.Widze jednak ze GO nie ma i sie pytam sąsiadki gdzie jest ona mowi że go skopiowała na dysk C w jakis tam folder(dziwne) no to ja lece do domu na kompa by go przywrócic ale juz go nie ma .Potem pojawiam się w szkole na lekcji geografii.Tam nauczyciel opowiada klasie moją historię że z tym chodzeniem był to żart ze na niby ze to znikniecie tez było na niby i potem na tablicy zaczal pisac punkty . Tlunaczył jakos tak ze pierwsza syt np. ze zgodzeniem sie na chodzenie pokazała ceche reżysera.Potem nast pkt i znów jacys detektywi itd. Nagle patzre na ręce a tam mam blond włoski(co w moim snie oznaczało ze miałam juz chłopaka a brałam się za drugiego) Powiedziałam to klasie.Potem robiłam wyrzuty mojemu koledze za mną że on to wsyztsko zaplanował on tam sie tłumaczyl ze to miał byc zart itd(nawet nie wiem co on by mogł miec z tym wspolnego) Potem sie odwracam i tam jest plazmowy telewizor i leci nowy teledysk Lady Gagi(nawet jej nie lubie) i cala klasa oglada a nauczyciel od gegr. zmienia się w prezenterke vivy.

Dziwny sen ale prosze o interpretacje .By lepiej go zrozumiec możecie przeczytac moje wczesniejsze sny tam opowiadałam o tym chlopaku itd. Teraz sie to zmienilo ze niedawno do mnie napisał po praiwe polroku.Ale to bardzij ja rozkrecałam rozmowe ni,z on

Z góry dziekuje za pomoc

Gość Dharma
Napisano

Miałam pisać kartkówke z biologii ale zwiałam z ost lekcji bo sie dowiedziałam ze ON mieszka u moich sąsiadów.Chcialam go odwiedzic,Niestety zostal w szkole,ja wrociłam do szkoły i aurat przylapała mnie moja biolozka i powiedizla ze mam pisac kartk...

myśle ze sen obrazuje to, że wybiegasz pewnymi marzeniami, wyobraźnią, planami gdzieś za daleko.. trochę jakbys topiła się w oczekiwaniach i iluzji przez co odkładasz na drugi plan rzeczy które powinnaś się zająć..Uciekasz od odpowiedzialności.. (pisanie kartkówki)

Jechałysmy autobusem po cos tam i potem znów byłysmy w szkole .Napisałam ta kartk. bardzo słabo poszło. Potem jednak zauważyłam GO on mi coś tam zaproponował że albo może udawac mojego chłopaka przez jakis czas albo coś tam było ale już nie pamietam zreszta o wiele lepsza byla 1 propozycja. No to wzielam 1 .On mnie wział tak jakby na barana i wracalismy ze szkoły.Po paru minutach stwierdzilam ze to głupie i zeszlam i dalej objełam jego ramie. Szlismy aż nagle sie zapytałam czemu nie nosi glanów (w ogóle był leptnio ubrany) on mowi że woli te(takie jaies eleganckie) ja sie pytam: myslalam ze to glany są najwygodniejsze a on mówi ze juz nie. No i idziemy nagle sie pytam gdzie idziemy a on mowi ze w strone naszych domow(wcale nie)No ja mowie ze to nie tedy ale możemy zajrzeć do nowego pasażu w naszym miescie on mowi ze ok, Wchodizmy a tam automaty z sokiem Frugo.Mowie mi ,zeby mi kupil no i kupil i nagle wrócilismy do naszej szkoły i zamiast frugo był lizak o smaku soku. Tam stoją moje koleżanki i sie smieja że liże lizaka

bierze Cię na barana udaje Twojego chłopkaka idziecie do szkoły... Stawiasz czoła wyzwaniom w swoimzyciu ale raczej nie przykładasz sie do tego tkwisz w jakiejś przeszłości (bierze cie na barana) nie stoisz na własnych nogach tylko na nogach (ON-wyobraźnia. oczekiwania, marzenia) przez co masz słaba podporę i nie radzisz sobie z pewnymi sprawami.. Prowadzi to do zagubienia w zyciu i problemów. Postanowiłąś zejsc zdałas sobie sprawe z tego ze to głupota.. ale jednak wciąż trzymasz się (On - marzeń, oczekiwań iluzji..) Jendak sprawy których sie mentalnie trzymasz ( On .. ) nie są takie jak naprawdę myslałaś są kłamstwem iluzją.. .. Nie kupił Ci Napoju (który powinen z logicznego punktu widzenia gasic pragnienie lecz lizaka którym nie możesz zaspokoic pragnienia.. wracasz do szkoły ( ktora we śnie może symbolizowac twoje zycie rzeczywistoć ) tam się z ciebie smieją.. może dlatego że nie potrafisz wykorzystac tego co masz.. Masz jakas blokade w zyciu rzeczywistości której nie możesz pokonać może nawet przez to Twoje uciekanie (On - marzenia, iluzje.. może przeszłość?)

Potem jednak pojawilismy się w domu mojej sąsiadki ,ja cos od niej chcialam.Widze jednak ze GO nie ma i sie pytam sąsiadki gdzie jest ona mowi że go skopiowała na dysk C w jakis tam folder(dziwne) no to ja lece do domu na kompa by go przywrócic ale juz go nie ma .Potem pojawiam się w szkole na lekcji geografii.Tam nauczyciel opowiada klasie moją historię że z tym chodzeniem był to żart ze na niby ze to znikniecie tez było na niby i potem na tablicy zaczal pisac punkty . Tlunaczył jakos tak ze pierwsza syt np. ze zgodzeniem sie na chodzenie pokazała ceche reżysera.Potem nast pkt i znów jacys detektywi itd. Nagle patzre na ręce a tam mam blond włoski(co w moim snie oznaczało ze miałam juz chłopaka a brałam się za drugiego) Powiedziałam to klasie.Potem robiłam wyrzuty mojemu koledze za mną że on to wsyztsko zaplanował on tam sie tłumaczyl ze to miał byc zart itd(nawet nie wiem co on by mogł miec z tym wspolnego) Potem sie odwracam i tam jest plazmowy telewizor i leci nowy teledysk Lady Gagi(nawet jej nie lubie) i cala klasa oglada a nauczyciel od gegr. zmienia się w prezenterke vivy.

pojawiłaś się u sąsiadki gdy spostrzegłaś ze go nie ma zaczęłaś go na nowo szukać co może oznaczać że boisz się zmian podjąc działań zeby cos poukłądać w zyciu..

sąsiadka skopiowała go na dysk (czyli to oznaka że On jest tak naprawdę wirtualny.. jest iluzja za którą gonisz..)

W szkole zaczęło sie wszystko "wyjaśniać" czyli zycie zaczęło weryfikowac twoje błędy lub brak podejmowania działań.. We snie zaczeły pojawiać sie włoski było to znakiem ze miałaś prawdziwego chłopaka ale goniłaś za iluzją, marzeniami.. (znaki na rękach to ujrzenie prawdy) robienie wyrzutów to znak ze nie umiesz jeszcze sobie poradzić kompletnie zakonczyc tamten etap w zyciu i zaczać iść na przód . działać.. bez oglądania się za siebie..

do Ciebie nalezy rozszyfrowanie co Ciebie tak hamuje w zyciu za czym gonisz co to za iluzja.. Może chodzi o Twoje kompleksy z których nie możesz się wyzbyć..

takie moje gdybanie

pozdrawiam:) jestem ciekawa innych intereptacji

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...