emde Napisano 8 Stycznia 2007 Napisano 8 Stycznia 2007 Opisze to co pamietam....to dzialo sie na placu w moim miesci ,przynajmniej tak sadze :/ nie wiem dokladnie co sie dzialo,ale nagle wsrod zgielku zobaczylam stado wron ktore lecialo nad glowami,ale wysoko a na ziemi po chwili wyladowaly sowy (mysle ze puchacze) .Wygladalo to jakby wrony porywaly pisklaki sow i je rozszarpywaly ( ale krwi nie widzialam ) ...reszta snu to juz jakies nieistotne rzeczy moim zdaniem.Nie moglam znalesc swojego psa a jak juz sie znalazl to byl caly w koltunach...Obudzilam sie cala mokra. Jak mam odczytac ten sen.....bo troche sie boje,mam zle przeczucia.... [ Dodano: 2007-01-08, 10:19 ] dlaczego nikt mi nie odpisuje???? czy az taki zly ten sen...??!! :shock:
Agulindula Napisano 8 Stycznia 2007 Napisano 8 Stycznia 2007 Boisz się...bo nie należy ten sen do najprzyjemniejszych..., ale ze względów estetycznych raczej, rozgrywa się w nim walka ptaków..dwóch zwiastunów złych wiadomości , jesli jedne ptaki dziobały, czy nawet zadziobały inne, to zwiastuje pokonanie choroby, problemu, czegoś co od dluższego czasu wisiało ci nad głową. W rezultacie znalazłaś psa. Czyli odpowiednik osoby przyjacielsko nastawionej do Ciebie, pomocnej, ale takze potrzebującej Twojego zainteresowania i opieki ( ta sierść). Pozdrowionka. Ag.
emde Napisano 9 Stycznia 2007 Autor Napisano 9 Stycznia 2007 mam nadzieje... bo dowiedzialam sie ze mama ma isc do szpitala....:/ po tym dniu mialam sen z ptakami, :sad: a sprawdzalam tez wczesniejszy sen.....jak chcialam zabic kota,a on mnie gryzl i drapal.....ii jak sobie podsumowalam to w skrocie wyszko kilka znaczen -------choroba, śmierć ,żałoba i jeszcze doszukalam sie tego ze niezgoda zakonczy sie smiercia.....do tego przed noca w ktora snily mi sie ptaki poklocilam sie z dziewczyna . A dziś śniło mi się że ukruszyl mi się ząb z przodu i jak chciałam go wyjąć to wyjełam całą garść zniszczonych , brzydkich zębów. hmmmmmmmmmmmm................czy nawet jesli te sny cos zlego zwiastuja to moze byc tak ,ze zanim sie mialyby spelnic cos odwroci bieg zdarzen....??????????
Agulindula Napisano 9 Stycznia 2007 Napisano 9 Stycznia 2007 Snów nie nalezy lekcewazyc, ale tez nie nalezy ich interpretowac w taki sposób, jak Ty usiłowałaś to zrobić: czyli wybierajac pojedyncze symbole i odczytujac w senniku ich znaczenie... Zęby zwykle zwiastuja chorobę , oczywiscie zepsute zeby. Wszystko co ostatnio Ci się śni ma związek ze zdrowiem..(patrz poprzednia interpretacja). Myślę ze martwisz się o coś za dnia, efekt tego masz nocą... Sen o zębach nie nalezy do przyjemnych, sama się o tym wielokrotnie przekonałam, ale zależy jeszcze czy w tym śnie otoczenie było jasne czy ciemne...rzeczy które Cię otaczały czyste, czy brudne... napisz więcej. A jeśli chodzi o zapobieganie to wlaśnie po to interpretujemy sny aby móc wpłynąć na to przd czym ostrzegają Pozdrowienia. Ag.
emde Napisano 9 Stycznia 2007 Autor Napisano 9 Stycznia 2007 nic oprocz zebow ni epamietam....zęby były zepsute i to bardzo dlatego one zwrocily moja uwage i otoczenie sie nie liczylo,ale otoczenie bylo raczej szare.
Agulindula Napisano 9 Stycznia 2007 Napisano 9 Stycznia 2007 Jeśli otoczenie było szare i nic nie zwróciło twojej szczególnej uwagi, to znaczy ze z problemami, jakie nadejdą będziesz musiała poradzić sobie sama. Otoczenie nie będzie ingerować.... Zastanawia mnie duza ilosc elementów złowieszczo tłumaczonych w tradycyjnym senniku.... Proszę cie nie czytaj znaczen poszczególnych, złych elementów bo tylko sobie narobisz bigosu w głowie,,, Wiesz, ze sen moze się przyśnic tylko dlatego ze leżąc juz zaczynasz sie bać, że zasypiasz? Życzę Ci duuuzo pozytywnych myśli i kolorowych snów. Ag.
emde Napisano 9 Stycznia 2007 Autor Napisano 9 Stycznia 2007 Jakoś tak ani myśli nie chcą być kolorowe,ani sny pozytywne.... :sad: Zdaje sobie sprawe z tego ze czasem wystarczy miec jakas mysl przed snem i to przez nia caly balagan w glowie w nocy, ale w takim razie ktore z tych snow powinnismy interpretowac???!!! w kazdym razie dzieks
Agulindula Napisano 9 Stycznia 2007 Napisano 9 Stycznia 2007 Bardzo chciałabym, żebyś mnie dobrze zrozumiała EMDE, każdy nasz sen coś ze sobą przynosi, tylko ze czasem jest przesłaniem, a czasem projekcją. Nawet jeśli masz czarne myśli przed snem, śnisz koszmar, to z takiego snu też da się coś "wyciągnąć".. jakąś garść informacji, która pomoże nam wspólnie ustalić gdzie leży problem i jak go usunąć... Kolorowych snów nadal i ciągle Ag.
emde Napisano 9 Stycznia 2007 Autor Napisano 9 Stycznia 2007 ...rozumiem...a problem lezy w mojej osobie....ale to forum raczej tematow takich nie obejmuje :mrgreen: coz.... dziekuje ciza odpowiedzi. Swoja droga to wciagajacy temat z tymi snami....ale jesli one pokazuja co w nas drzemie,czasem ukryte przgnienia to az sie boje.... :shock: pozdrawim goraco
Pycia Napisano 9 Stycznia 2007 Napisano 9 Stycznia 2007 ja tez chce wiedziec co znaczy moj sen:( :cry:
Agulindula Napisano 10 Stycznia 2007 Napisano 10 Stycznia 2007 To forum obejmuje nieogarniony ogrom tematów EMDE, zechciej tylko poszukać odpowiedniego
Rekomendowane odpowiedzi