Bizek Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 Siemka Śnił mi się Kot ,zaczęło się od tego że wszedłem do jakieś knajpy gdzie było dużo trupów i tam policji może byłem policjantem albo ciekawskim bo wszedłem tam i patrzyłem na te ciała i nagle ujrzałem kobietę która żyła była rana wiec zawołałem pomoc i dzięki mnie przeżyła i w tym czasie jakaś kobieta która udawała trupa zaczęła okradać nieboszczyków no to zawołałem policje i ją zamknęli no i jakoś katem oka zobaczyłem kota który leżał chyba koło swojego właściciela rany ,wiec szybko go wziąłem żeby go jakoś uleczyć bo był rany,no i udało mi się bo szybko pobiegłem do weterynarza ...obudziłem się Może ktoś pomoże bo ja za bardzo nie kumaty jak chodzi o ten sen rzadko mi się śnią koty Drugi sen to mojej Przyjaciółki śniła że brała ślub cywilny z kolegą którym już nie gada za bardzo ,no i była bardzo zestresowana ,nie mogą się do dzwonić do pana młodego czekała za nim dopóki się nie zjawi ,miała to wyboru dwie suknie ślubne czarną lub biała ,wybrała białą no i jak już czekała w tym urzędzie za panem młodym to sobie przypomniała że mnie nie zaprosiła na ślub bo pewnie by ją jakoś uspokoił ....no i w końcu nie wytrzymała i uciekła z tego ślubu i wybiegał i urzędu i znalazła się jak dobrze pamiętam na boisku wyrywała jakieś nauczyciele siatkę gdzie miała ubrania no i ta przyjaciółka schowała się gdzięs przebrała się ,dzieci ją znalazły i uciekała przed nimi i na sam koniec pies ja gonił ...hehe Tyle tego XD pozdrawiam i jak by co dzięki z góry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted February 26, 2010 Share Posted February 26, 2010 Bizek, odnośnie Twojego snu, sądzę iż może się on odnosić do towarzyskiej sfery Twojego życia - znajomych i przyjaciół. Może odżywają jakieś stare znajomości, odnowiłeś z kimś kontakt ostatnio? Co do snu przyjaciółki, to może on świadczyć po prostu o jakiejś mocno stresującej sytuacji, wiążącej się z poczuciem odpowiedzialności. Może boi się podjąć jakieś ważne dla niej decyzje, ucieka przed nowymi wyzwaniami. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bizek Posted February 27, 2010 Author Share Posted February 27, 2010 No można tak powiedzieć że odnowiłem kontakt z pewną osobą bo nie odzywałem się do niej .wiec widzę że moje sny ost się spełniają XD A jak chodzi o przyjaciółkę to masz racje ,potwierdziła twoja interpretacje dzięki i pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 Bizek, a sen przyśnił Ci się zanim odnowiłeś ten kontakt? :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bizek Posted February 27, 2010 Author Share Posted February 27, 2010 Tak sen przyśnił mi się pierwszy i jakoś po paru dniach odnowiłem kontakt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts