marzanna_b Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 Witam! Oto mój sen. Na dziecięcym przyjęciu nagle poczułam że rusza mi sie górny lewy kieł. Starałam sie go jakoś utrzymać w ustach , ale niestety tak zaczął się ruszać że mi wypadł. Miałam zdrowe zęby, a nagle okazało się że ten ząb jest w połowie odgryziony. Strasznie rozpaczałam, tym bardziej, że zaczęły ruszać się inne zęby. Ktoś na sali ( to było dziecięce urodziny) powiedział mi, że to z emaptii do jakiegoś cierpiącego na ból zęba dziecka utraciłam ten ząb. I że stracę zaraz także sąsiadujący. Chciałam by mi ktoś pomógł, by wprawić jakiś ząb w miejsce dziury. Dostałam informacje, że to niemożliwe. Że będą mi wypadały kolejne zęby i będę szczerbata i że tak będę musiała żyć. Ogólnie obudziłam się zrozpaczona i zdruzgotana. Proszę o pomoc w tłumaczeniu tego snu i dziękuję z góry za pomoc. marzanna_b Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaZiU_ZaBiJAKA Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 biale zeby to zdrowie a utrata kila to problemy w polowie Link to comment Share on other sites More sharing options...
marzanna_b Posted February 25, 2010 Author Share Posted February 25, 2010 problemy w połowie? co masz na myśli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wazelina Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 Wypadające zęby w snach to jest generalnie jakiś zły znak aczkolwiek nie zawsze, ponieważ mnie już nie raz się śniło że wypadły mi zęby i często miałam styczność w snach z zębami aczkolwiek nic złego po tych snach się nie działo, ale mojej mamie gdy śnią się zęby jest zapowiedzią czegoś złego. Zawsze jak ma sen o wypadających zębach to zwiastuje np. jakiś poważny wypadek albo śmierć kogoś bliskiego (raz po takim śnie o zębach skończyło się poważnym wypadkiem taty kiedyś znowu po takim śnie zmarła prababcia ) . Więc w Twoim przypadku może to być jakiś zły znak zwiastuący jakąś chorobę, wypadek bądź śmierc w bliskim otoczeniu jak w przypadku mojej mamy a może to być tylko taki zwykły normalny sen, które ja czasem miewam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shimmy Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 no wypadające zęby to niekoniecznie coś złego ja raz na dwa tyg mam sen z wypadającymi zębami. W koncu poszłam do mojej wykladowczyni, która zajmuje sie interpretacją snów i powiedziala, że to nadchodzą jakies zmiany, więc zastanów się czy może w Tobie nie zachodzą jakies zmiany albo w otoczeniu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts