zagubionablondi Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 przez wiele miesiecy sni mi sie moj przyjaciel, z ktorym nigdy nie mialam kontaktu fizycznego, znamy sie od zawsze(przedszkole, szkola, liceum, studia) kazdy ma swoja rodzine i dzieci...sni mi sie czesto ze kocham sie z nim w przeroznych miejscach, ciesze sie z tego, on rowniez, jest to bardzo przyjemne, przebywamy czesto wsrod innych znalomych , na basenie, na plazy w czystej, cieplej przyjemnej wodzie...wkurzaja mnie te sny bo po nich mam zatruty dzien, mysle co to oznacza, zastanawiam sie xczemu takie cos o mezczyznie z ktorym nawet bym sie normalnie nie umowila...jest mi jak brat !prosze o pomoc to juz trwa prawie rok, dodam ze nasz kontakt mocno sie rozluznil os kilku lat mieszkamy daleko od siebie, widujemy sie 2,3 razy w roku.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiaczek Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 Moim zdaniem to twoja podświadomość daje Ci znaki tego jak bardzo Ci brakuje go w Twoim życiu. Wydaje mi się, że nadal potrzebujesz jego bliskości, ale nie fizycznej tylko psychicznej. Jego wsparcia i "wygadania się". Może powinniście się częściej spotykać ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iwonejszyn Posted February 26, 2010 Share Posted February 26, 2010 Mnie śniło się praktycznie coś podobnego;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zagubionablondi Posted February 27, 2010 Author Share Posted February 27, 2010 dziekuje...moze faktycznie...pozdrawiam serdecznie:-)achhh te sny... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keri1 Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 Pysiak a jesli nie tylko chodzi o samego przyjaciela sam seks i ukazanie moze rowniez dotyczyc samej fizycznosci i/lub jego braku twoja wersja tez jest dobra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts