Morfina20 Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 Witam Śnilo mi sie dzisiaj że leżac w łózku bylo na nich pełno małych kociaków które sie przytulały, moze mi ktoś powiedziec co to moze znaczyc?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gay Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 Morfinko radziłbym Tobie ważać na ludzi, którzy jedynie nazywają siebie Twoimi przyjaciółmi, ale w rzeczywistości nie możesz na nich liczyć.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astroa Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 mi sie wydaje raczej ze wlasnie czujesz ze masz wokol siebie duzo przyjaznych ludzi...chyba ze mialas jakies negatywne odczucia ale z tego co napisalas to sen wydaje sie pozytywny...moze byc tez tak ze potrzebujesz czulosci:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morfina20 Posted February 25, 2010 Author Share Posted February 25, 2010 Czułosci to potrzebuje, a poza tym w tym czasie ostro pożarłam sie z moim facetem:/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts