jusia996 Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 Śniło mi się że uprawiam, sex z kolegą. co to znaczy.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kasiaola Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 Prawdopodobnie nigdy na jawie nie będziesz z nim tego robic:)Czasem śni się seks z osobami bliskimi-np.rodzicami ,ale oznacza to wyłacznie ze nigdy do tego nie dojdzie...... Pamiętasz jakies szczegóły ?Prawdopodobnie one były wazniejsze niż sam wątek seksu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 kasiaola, takie sny o których piszesz mają głębsze źródło i znaczenie psychologiczne. jusia996, zbyt skąpo opisałaś zarówno sen jak i obecną sytuację - jakie relacje panują miedzy wami? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jusia996 Posted February 27, 2010 Author Share Posted February 27, 2010 Więc my się bardzo lubimy.. Kiedyś dostawiał się do mnie . Ale teraz ma dziewczyne. Pamiętam tylko tyle ze podczas tego wszedł moj brat.. a ja sie tego nie wstydziłam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 Hmm, najważniejsza rzecz, która wymaga weryfikacji w takim przypadku, to czy aby nie są to Twoje ukryte pragnienia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keri1 Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 lub nie spelnione pragnienia ktorym masz dac spokoj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts