chill0oout Napisano 27 Lutego 2010 Napisano 27 Lutego 2010 sprzatałem zkolegą piewnice i strasznie kurzył.co to oznacza??
Pysiaczek Napisano 27 Lutego 2010 Napisano 27 Lutego 2010 Troszkę za mała informacji, ale po tym co napisałaś/eś mam jedno skojarzenie : Piwnica jest według Junga strefą cienia, nieświadomości w której znajdują się wyparte i tłumione przez człowieka cechy jego osobowości czy też jego emocje. Może poprostu porządkujesz to wszystko, usuwając ze swojej podświadomości wszystko to, co już nie jest Ci "potrzebne", to co w jakiś sposób przeszkadza Ci w życiu...
chill0oout Napisano 28 Lutego 2010 Autor Napisano 28 Lutego 2010 tak,sen był krótki ale wyrazny.pamietam tylko ze zamiatał i strasznie sie kurzyło.jach ciałem tez sprzatac ale bez nadmiernego kurzenia.
Pysiaczek Napisano 28 Lutego 2010 Napisano 28 Lutego 2010 Więc może faktycznie chodzi o to o czym pisałam wcześniej ? Może chcesz odświeżyć i oczyścić swoją podświadomość, psychikę lub sumienie ?
Sephira Napisano 28 Lutego 2010 Napisano 28 Lutego 2010 Albo może kolega w jakiejś sprawie chce pomóc, ale więcej z tego szkody niż pożytku?
chill0oout Napisano 28 Lutego 2010 Autor Napisano 28 Lutego 2010 mozliwe ze tu chodzi o moj związek który trwał prawie 4 lata i się skonczył 2 tygodnie temu.był dość toksyczny i zaczynam wszystko od nowa..
chill0oout Napisano 28 Lutego 2010 Autor Napisano 28 Lutego 2010 po tym teraz jast mi duzo lepiej samemu.moze własnie o to chodziło
Pysiaczek Napisano 28 Lutego 2010 Napisano 28 Lutego 2010 mozliwe ze tu chodzi o moj związek który trwał prawie 4 lata i się skonczył 2 tygodnie temu.był dość toksyczny i zaczynam wszystko od nowa.. Może chodzić właśnie o to... Więc uporządkuj sobie wszystko Powodzenia
Rekomendowane odpowiedzi