bundzee Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 (edited) miałam sen, że mój brat mial 13 urodziny i kupilam mu maly slodki tort z 13stoma świeczkami, gdy przynioslam go do domu moja pijana babka i matka zepsuly niespodzianke dla niego, zjadły go poprostu smiejąc mi sie w twarz. po tym przestalam mowic, ciezko mi sie oddychalo, wpadlam w szał i nie moglam nic powiedziec. tak jak bym miała cos w gardle co niepozwalalo mi sie odezwac. pozniej wyzywalam swojego chlopaka, zdaje mi sie ze we snie przezywalam hustawki nastrojow bo raz bylo dobrze a raz wpadalam w szał. pozdrawiam. Edited February 28, 2010 by bundzee Link to comment Share on other sites More sharing options...
bundzee Posted February 28, 2010 Author Share Posted February 28, 2010 bardzo prosiłabym o interpretację. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astroa Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 a ile twoj brat ma lat w rzeczywistosci?czy matka i babcia wychowuja twojego brata?jesli tak, to wyglada to jakbys ty probowala oslodzic bratu zycie a one tobie na to nie pozwalaja, to ze nie bylas w stanie nic powiedziec bo zblokowalo sie tobie gardlo wyglada tak jakbys chciala wiele im wyrzucic ale sie hamujesz wbrew sobie.chlopaka wyzywalas bo byc chcialabys cos mu wykrzyczec.hustawki nastrojow moga mowic o tym ze nie mozesz sie za bardzo odnalezc w jakiejs sytuacji zyciowej, nie do konca wiesz czy jest dobra czy zla.taki moj pomysl... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bundzee Posted February 28, 2010 Author Share Posted February 28, 2010 moj brat wlasnie skonczy 13 lat w listopadzie. moi rodzice wychowują mojego brata, nie jest to latwe a znim sie strasznie kloce ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SooYoung Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 bardzo dużo energii ładujesz w walkę z bliskimi ci osobami, potem we śnie masz takie emocje, może lepiej jednak pomyśleć zamiast powiedzieć coś co zrani, dlatego śni ci się że coś masz w gardle ,co ci usiadło na gardle? jakie masz żale, pretensje do swoich bliskich ? to wywołuje w Tobie tak duże emocje, widać to w tym śnie, tylko się szarpiesz zapytaj siebie czy warto? i co tym zyskasz a co tracisz, czasami dobrze jest tak się zatrzymać i popatrzeć na swoich bliskich i na swoje zachowanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts