Seszen Napisano 28 Lutego 2010 Napisano 28 Lutego 2010 Bardzo proszę o interpretację bardziej doświadczone osoby (sama próbowałam na postawie "Kiedy król pokocha damę", ale są tam opisane tylko najprostsze połączenia Ustawienie miało mi odpowiedzieć na pytanie dotyczące relacji z kolegą - czy coś do mnie czuje, czy się mną bawi. (wiem, że karty z Gwiezdnych Wojen nie wyglądają magicznie, ale z wszystkich talii jakie mam z tej wróży mi się najlepiej ) z góry dziękuję za pomoc http://img251.imageshack.us/img251/5647/imag0035x.jpg Cytuj
Gość Trina7 Napisano 1 Marca 2010 Napisano 1 Marca 2010 z tego co ja odczytuje to, jest: czuły, wierny i szlachetny chłopak. Może to być trwała przyjaźń, ale także szczęśliwy przypadek, który będzie sprzyjał miłości. Przyczynisz się do tego, że osiągnie on sukces. Jest on dodatkowo ambitny i gotowy do ciężkiej pracy. Generalnie masz dobry rozkład, skup się na swoich życzeniach, a będą Ci one dane. Pójdziesz nową drogą, która da Ci dużo satysfakcji. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ibiza Napisano 3 Marca 2010 Napisano 3 Marca 2010 9 kier + 10 kier to ciaza. ! obok masz asa trefl czyli nisepodzianke. Wiec jaki wniosek... niespodziewana wpadka. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi