marlena12321 Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 Sen przedstawia mnie samą w mieszkaniu - wtedy pojawia sie duch (tylko jak jestem sama ) nie czuje wielkiego strachu tylko rozpacz i zmeczenie nawiedzającym duchem który porusza przedmiotami. ale przede wszystkim skupia się na drzwiach ktore caly czas otwiera lub zamyka a ja wcale nei probuje się wydostać! czuje tylko chęć alby duch znikł i przestał mnie męczyć . w snie siłuję sie z nim on ciągnie drzwi w jedną strone ja w drugą. na koncu otworzyl drzwi wyjsciowe ktorych nie moglam zamknąć. Proszę o przetlumaczenie tego przekazu :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
astroa Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 moim zdaniem moze w rzeczywistosi nawiedzaja cie 'duchy przeszlosci' , jakas sprawa z przeszlosci nie dajaca tobie spokoju. jestes tym juz zmeczona a jednak nie probujesz sie wydostac.on otwiera i zamyka drzwi a ty i tak tkwisz w srodku.moze jest to znak zeby nie czekac az duch zniknie tylko samemu wyjsc...drzwi otwarte i nie mozesz ich zamknac...po prostu 'wyjdz' z tego problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Nie tyle wydostać, co pozostać tu gdzie jest jednocześnie zamykając za sobą jakieś drzwi. Zgadzam się z astro co do "duchów przeszłości", jest widocznie coś, co nie pozwala Ci ze spokojnym sumieniem zamknąć jakiegoś rozdziału w życiu. Coś ciągle wraca i o sobie przypomina, może jakieś wyrzuty sumienia, jakaś sprawa która nie została wyjaśniona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts