Damiancki Napisano 1 Marca 2010 Napisano 1 Marca 2010 Dziś w nocy nie mogłem spać. Czemu? Otóż leżę i myślę przed snem dużo Nagle naszła mnie myśl jak to się bawiłem u prababci kiedy byłem młodszy, ona już od dawna nie żyje. Kiedy o tym pomyślałem poczułem coś dziwnego, takie jakby coś w uszach i jakby coś na mnie nacierało. Takie jakby napięcie, nie wiem jak to opisać. Może to wystarczy . Co to mogło być? Cytuj
AkaNoTsubaki Napisano 1 Marca 2010 Napisano 1 Marca 2010 Może prababcia daje znak, że ciągle jest przy tobie? Może fala zmęczenia? Może skurcz? Tyle teorii ile ludzi na ziemii A co ty czujesz? Cytuj
asiamaks Napisano 1 Marca 2010 Napisano 1 Marca 2010 Bardzo czesto myslac o zmarlych , wspominajac ich, sciagamy ich do siebie, byc moze tego wlasnie dokonales. Zastanow sie czy to napewno byla Ona ... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi