magda111 Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 napadl na mnie najpierw motocyklista...sen byl strasznie realny,kopal mnie a moj ojciec zeby mnie nie bolalo jak on mnie kopie zabil mnie...tzn wbil mi w tyl glowy taki drut grubosci palca wskazujacego gleboko ,ze prawie wyszedl na wylot.(Ojciec w dziecinstwie byl strasznym ojcem).Nie czulam bólu ale wiedzialam,ze to koniec mojego zycia.Widzialam moich synow i meza...Chcialaam powiedziec dzieciom tak duzo...ze sa ,ze byli dla mnie zaawsze najwazniejsi,ze maja nadal normalnie zyc,ze ich kocham...ale czulam,ze nie bylo czasu.Poprosilam moja mame,zeby mi przyniosla silne tabletki na uspokojenie bo wiedzialam,ze zaraaz umre i bardzo sie balam.Ona poszla ja zostalam z moja rodzina.Przytulilam swoje dzieci ale strach jaki wtedy czulam byl jakis kosmiczny...a sen tak bardzo realny...Moje dzieci plakaly a ja bylam w tak wielkim szoku,ze nawet mi lzy odebralo... Co moze znaczyc taki sen?Za odpowiedz z gory baaardzo dziekuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magda111 Posted March 1, 2010 Author Share Posted March 1, 2010 Dotykalam miejsce tego drutu w tylnej czesci glowy...czulam jak tam tkwi...wiedzialam,ze jesli go wyjme przyspiesze swoja smierc a zostaly mi minuty... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiaczek Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Co miałaś dokładniej na myśli pisząc, że Twój ojciec w dzieciństwie był strasznym ojcem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magda111 Posted March 1, 2010 Author Share Posted March 1, 2010 bardzo mnie bil...lubil pic alkohol a po nim odbijala mu palma i traktowal mnie jak worek treningowy.Ktos moze mi wytlumaczyc co znaczy ten sen?Jeszcze zanim tata mnie zabil(przypomnialam sobie potem) walczylam z lwem ale ten wielki kot mial baaardzo male zeby i pokonalam go.Nie widzialam krwi ...ale tez sie bardzo balam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiaczek Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Wygląda mi to na to, że dopadła Cię trauma z dzieciństwa. Znęcanie się fizyczne nad dziećmi zawsze zostawia ślady na naszej psychice, które później długimi latami mogą nas "prześladować". Może ten wbity drut w głowę miał być symbolem, że czas już zostawić za sobą to co było, wybić to sobie z głowy... Tym bardziej, że jak piszesz masz już swoje dzieci i swoją rodzinę. Wierzę, że masz siłę w sobie by to zrobić bo wygrałaś z lwem, który dla mnie oznacza siłę, odwagę, władzę... A skoro z nim wygrałaś to masz tych cech w sobie więcej niż on Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts