Skocz do zawartości

most

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam serdecznie. Podczas mojej ostatniej nocy w starym mieszkaniu miałam następujący sen. Sniło mi się z tego co pamietam, że leciałam. Miałam bardzo pozytywne myśli i nie balam się, Lecialam jakgdyby nad cieśniną. Po bokach były piękne górzyste i zielone wybrzeża, wzgórza. Rzeka czysta ale kręta. W pewnym momencie na rzece był most. Duży, masywny, czerwony most, przez który przejeżdżały samochody. Ruch był bardzo wzmożony. Z prawej strony dwa samochody miały zderzenie, ale nie blokowało to ruchu. Swój lot skierowalam z jednej strony mostu na drugą. Tylko ta częśc snu utkwila mi w pamięci. Wydaje mi się, że rzeka odzwierciedla moje życie, natomiast most zmiany w życiu. Będę wdzięczna za wszelkie sugestie. Pozdrawiam:)

Napisano

Moim zdaniem jeśli będziesz właściwie kierować swoim życiem to mogą czekać Cię jakieś nowe możliwości w życiu, które sprawią, że poczujesz się usatysfakcjonowana.

Tak rzeka może symbolizować Twoje życie, które do "prostych" jak widać nie należy :)

Co do mostu, to ja go widzę jako przejście do innego, nowego etapu życia, które może być lepsze od tego obecnego.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...