rudziq Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Witam serdecznie. Podczas mojej ostatniej nocy w starym mieszkaniu miałam następujący sen. Sniło mi się z tego co pamietam, że leciałam. Miałam bardzo pozytywne myśli i nie balam się, Lecialam jakgdyby nad cieśniną. Po bokach były piękne górzyste i zielone wybrzeża, wzgórza. Rzeka czysta ale kręta. W pewnym momencie na rzece był most. Duży, masywny, czerwony most, przez który przejeżdżały samochody. Ruch był bardzo wzmożony. Z prawej strony dwa samochody miały zderzenie, ale nie blokowało to ruchu. Swój lot skierowalam z jednej strony mostu na drugą. Tylko ta częśc snu utkwila mi w pamięci. Wydaje mi się, że rzeka odzwierciedla moje życie, natomiast most zmiany w życiu. Będę wdzięczna za wszelkie sugestie. Pozdrawiam:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiaczek Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Moim zdaniem jeśli będziesz właściwie kierować swoim życiem to mogą czekać Cię jakieś nowe możliwości w życiu, które sprawią, że poczujesz się usatysfakcjonowana. Tak rzeka może symbolizować Twoje życie, które do "prostych" jak widać nie należy Co do mostu, to ja go widzę jako przejście do innego, nowego etapu życia, które może być lepsze od tego obecnego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudziq Posted March 2, 2010 Author Share Posted March 2, 2010 dziękuję bardzo za sugestie:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts