aragosta Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 mam zapytanie czy ktos z Was wie w jaki sposob pozbyc sie przeklenstw, zlego zyczenia innych...bardzo mi sie nie uklada obecnie i nie wiem co robic:zalamka::icon_neutral::icon_neutral::icon_neutral: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Trina7 Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 może przyda Ci się coś z tego co napisała Jaga, zobacz: http://www.ezoforum.pl/magia/18971-skuteczne-sposoby-na-klatwy-uroki-i-pecha-oraz-o-tym-jak-sie-przed-takowymi-broniae.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosnowiczanin Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 jestem Ci w stanie pomóc, pod koniec tego tygodnia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
caliah Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Tak, powierzyć je Bogu i polecić siebie Jego opiece. No i oczywiście przede wszystkim wierzyć i całkowicie zaufać. Poza tym nie skupiać na nich uwagi, nie koncentrować myśli. Pozostawić problem tych przekleństw/złorzeczeń osobom, które się ich dopuściły. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aragosta Posted March 9, 2010 Author Share Posted March 9, 2010 (edited) caliah prosze powiedz mi czy ja dobrze zrozumialam mam poprosic o modlitwe ksiedza ? wybacznie jestem tu od niedawna zatem nie wiem jak mam sie zachowywac............... wiem i czuje to ze wiele osob zyczylo mi zle nawet w mojej obecnosci, mam jakas intuicje, jak rowniez rozne sny ktore podpowiadaja mi pewne fakty ale nie jestem w stanie znalezc rozwiazania aby pozbyc sie tej zlej energii... Edited March 10, 2010 by Wiedźmin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts