Flamel Napisano 1 Marca 2010 Napisano 1 Marca 2010 Witam Mam pewne pytanie. Czy istnieje zaklęcie dzięki któremu będzie towarzyszyło mi szczęście? Chodzi mi między innymi o takie szczęście dzięki któremu nie będę miał problemów, los zacznie się do mnie uśmiechać, moje plany i marzenia zaczną się spełniać. Chodzi mi mniej-więcej o takie jakby przeciwieństwo poltergeista, że zamiast nie szczęść do okoła, jest szczęście które mi towarzyszy. Może znacie jakiekolwiek sposoby na szczęście. Cytuj
Gość Jaga_Wiedzma Napisano 1 Marca 2010 Napisano 1 Marca 2010 Zobacz w dziale run jakieś skrypty runiczne na szczęście powinny tam być. Cytuj
Gość Patryk8 Napisano 1 Marca 2010 Napisano 1 Marca 2010 Może zastosujesz prawo przyciągania? Polecam książkę "Zrealizuj swoje marzenia" "Zrealizuj swoje marzenia" - Esther Hicks - Sklep internetowy KDC.pl - Aktualna cena: 34.90 z?. Tania i szybka wysy?ka: Warszawa, Opole, Pozna?, Lublin... Cytuj
Queen Napisano 1 Marca 2010 Napisano 1 Marca 2010 Afirmacje, wizualizacje. Fajnie mi się podpowiada, a sama bym zaklęcie jakies chciała... Tak pstryk i już! Bo mam jakies blikady i nie umiem skutecznie afirmować ani wizualizować. A może ktoś mi podpowie przy okazji, jak się takich blokad pozbyć, to może bez tego "pstryk" uda się cos przepracować? Cytuj
Gość anatemka Napisano 1 Marca 2010 Napisano 1 Marca 2010 Flamel... zaklęcie na szczęście... Niechaj jednak głupcy nie mylą miłości; gdyż jest miłość i miłość. ..... Nie ma prawa poza Czyń swoją wolę. Miłość jest prawem, miłość podług woli. ... o to Ci chodzi? ;D Cytuj
różdżka Napisano 27 Kwietnia 2011 Napisano 27 Kwietnia 2011 A czytał ktoś może coś takiego jak "Projekt szczęście" Gretchen Rubin? Właśnie o tym, jakie jest to "zaklęcie" na szczęście;) I wcale nie ma w tym zbyt wiele magii... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi