robssonik Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 snilo mi sie dzis ze bardzo mocno mi leciala krew z nosa tak naprawde chcialem to zatamowac a to chyba nawet mocniej cieklo az delikatnie zaczynalem sie krztusic przez ta krew. czy ma ktos na ten temat jakies zdanie ktos moze wiedziec co moze oznaczac taki sen?? z gory dziekuje choc wyczytałem w sennikach ze to chya za dobrze nie jest choc sama krew dobrze onaczana jest w snach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiaczek Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Nie masz ostatnio jakiś problemów za zdrowiem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
janek7791 Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 miałem podobny sen z rok temu i nawet sie jego wystraszyłem poniewaz jego znacz enie to i niebezpieczeństwo utraty życia Dla osób w przemyśle i handlu - złe interesy i straty Jeśli masz jakieś spory lub sprawy sądowe będą one tak kosztowne, że cię nieomal zrujnują materialnie W miłości oznacza sen taki, że ukochany okaże się niewiernym i ożeni się z twoją najlepszą przyjaciółką Zapowiada też sen ten spory i rozterki w rodzinie, które się jednak po czasie załagodzą Sen ten jest przestrogą, by bezpośrednio po nim nie udawać się w podróż i nie wprowadzać w czyn żadnych nowych zamiarów, a przede wszystkim unikać pożyczania komukolwiek pieniędzy, bo przepadną jak i przepadnie przyjaźń z osobą, której się je pożyczyło. sen sprawdził sie w 70% ale nadal zyje Link to comment Share on other sites More sharing options...
andziaanula7 Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 krew ogólnie oznacza krewnych - taki mówi moja babcia, ale co się niby miało z nimi stać to nie wiem ( być może odwiedziny ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiaczek Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 miałem podobny sen z rok temu i nawet sie jego wystraszyłem poniewaz jego znacz enie to i niebezpieczeństwo utraty życia Dla osób w przemyśle i handlu - złe interesy i straty Jeśli masz jakieś spory lub sprawy sądowe będą one tak kosztowne, że cię nieomal zrujnują materialnie W miłości oznacza sen taki, że ukochany okaże się niewiernym i ożeni się z twoją najlepszą przyjaciółką Zapowiada też sen ten spory i rozterki w rodzinie, które się jednak po czasie załagodzą Sen ten jest przestrogą, by bezpośrednio po nim nie udawać się w podróż i nie wprowadzać w czyn żadnych nowych zamiarów, a przede wszystkim unikać pożyczania komukolwiek pieniędzy, bo przepadną jak i przepadnie przyjaźń z osobą, której się je pożyczyło. sen sprawdził sie w 70% ale nadal zyje janek7791 nie strasz chłopaka. Nie chodzi tu o przepisanie regułek, które może sam wyczytać w senniku. A po drugie, z całym szacunkiem, to że sen sprawdził się 70 % ludzi, to zostaje jeszcze 30 % w których to (trzeba wziąć pod uwagę) może się właśnie znajdować robssonik Link to comment Share on other sites More sharing options...
robssonik Posted March 3, 2010 Author Share Posted March 3, 2010 dziekuje za jakiekolwiek interpretacje to co napisał janek tez juz wyczytałem:) narazie wszystko jest ok jeszcze chodze po tym padole ziemskim zadne zle rzeczy mnie nie spotkaly jak do tej pory a ze zdrowiem wszystko jest w jak najlepszym porzadku chyba ze ja o czyms nie wiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts