LadyKicz Napisano 1 Marca 2010 Napisano 1 Marca 2010 A więc: miałam jechaćdo szkoły ale wyszły mi na nadgarstkach takie wielkie 'bąble' żółte i strasznie swędziały więc pojechaliśmy z mamądo szpitala i w szpitalu z tych teżbąbli zaczęły mi wychodzićrobaki, podobne do cienkiego makaranu spaghetti, glisty czy nicienie. I bardzo swędziało piekło i w ogóle koszmar,pamiętam że było 2 bardzo przystojnych lekarzy, i nie wiem jak ale znaleźliśmy się na dworze i jeden lekarz cośodmierzał przy podjeździe do auta i obok stał mój kolega, podbiegłam do niego i sie mocno przytuliliśmy. i wtedy sie obudziałam. a jak sie obudziłam to byłam tak zdenerwowana że dobre półgodziny ryczałam ;/ a ręce to miałam całe czerwone jakby podrapane... Koszmar jakiś, ostatnio w ogóle mam bardzo dziwne sny w sensie że koszmarne. Proszę błagam wręcz o Waszą interpretację. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Pysiaczek Napisano 1 Marca 2010 Napisano 1 Marca 2010 Może masz jakieś problemy w komunikowaniu się z ludźmi lub wyrażaniu swoich emocji ?
Pysiaczek Napisano 3 Marca 2010 Napisano 3 Marca 2010 Myślę, że może chodzić właśnie o to. Takie było moje pierwsze skojarzenie
sosnowiczanin Napisano 4 Marca 2010 Napisano 4 Marca 2010 choć interpretacje są różne, zazwyczaj robaki o których piszesz to są tzw larwy astralne. Wpływają na swojego >żywiciela<, który, nie myśli w pełni samodzielnie, ma jakby cudze myśli (choć wydają mu się jego ), ma skłonność do destruktywnych emocji.
LadyKicz Napisano 4 Marca 2010 Autor Napisano 4 Marca 2010 ojej ale mnie wystraszyłeś troszkę^^ Mógłbyś mi coświęcej na ten temat napisać?
sosnowiczanin Napisano 4 Marca 2010 Napisano 4 Marca 2010 to znaczy co więcej ? to jest jeden z powodów pecha w życiu, oczyściłem w życiu masę tego syfu z siebie i innych, ale nie rozpisuję się za bardzo, sory. takie na ręce nie są szczególnie groźne, na organach głównych typu serce wywierają większy wpływ.
LadyKicz Napisano 4 Marca 2010 Autor Napisano 4 Marca 2010 nie no spoko. Chodziło mi o to czy mógłbyś napisać coś więcej o tych robalach.
sosnowiczanin Napisano 4 Marca 2010 Napisano 4 Marca 2010 larwy astralne larwy astralne - Recherche Google to jest problem który się rozwiązuje, nie filozofuję o nich, inni chyba tak, sądząc po odpowiedziach googli.
nina89 Napisano 4 Marca 2010 Napisano 4 Marca 2010 witam, miałam podobny sen co ty. też śniły mi się robaki białe tłuste larwy wychodzące z twarzy tak jakby z dużych ropni i ociekające ropą, ale to bardziej sprawiało bardziej wrażenie że ktoś te robale wyciska na siłę lub ja je wyciskałam dobrze nie pamiętam. później śniło mi się że widzę wszystko w takiej szarości i we mgle, stałam tak jakby w oknie mojego domu z widokiem na podwórko. przez okno widziałam jak moi rodzice idą kompletnie obojętni jakby zahipnotyzowani a obok był wisielec ( tzn mój brat tak jakby się powiesił ale nie umierał tylko cały czas szarpał się z pętlą na szyi. w pewnych momentach wizerunek mojego brata przeplatał się z wizerunkiem mojego chłopaka). pamiętam że nikt nic nie zareagował, wszyscy byli obojętni. na koniec pamiętam tak jakbym widziała siebie innymi oczami i widziałam na prawym policzku bliznę bardzo czerwoną gdzieś na około 3 cm. w miejscu gdzie wcześniej wychodziły larwy. proszę o pomoc
LadyKicz Napisano 4 Marca 2010 Autor Napisano 4 Marca 2010 wiesz tak szczerze to aż tak bardzo mi sie nie chce wierzyćw te 'larwy' w sumie to tam nie wiem co we mnie siedzi, w duchy i demony wierze ale w takie coś to trudno uwierzyć
sosnowiczanin Napisano 4 Marca 2010 Napisano 4 Marca 2010 to najpospolitsza z bardziej widocznych przypadłość energetyczna.
Gość Iwanov Napisano 4 Marca 2010 Napisano 4 Marca 2010 Astralny larwy są częste,ale równie łatwo się ich pozbyć,problemem jest uświadomienie sobie,iż jest się pod ich wpływem.
Rekomendowane odpowiedzi