_Domi_ Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Potrzebuje małej pomocy . Chce ułożyć słowo które będzie w sobie posiadać numerek wibracji 12 w samogłoskach i 9 w spółgłoskach . Sama trochę nad tym siedziałam, ale nic sensownego nie wymyśliłam Będę wdzięczna Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Namanira Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Chodzi Ci o coś takiego? filu / fuli / lifu / lufi Czy to ma być istniejące słowo? Byłoby dobrze wiedzieć jakie jest jego przeznaczenie, coś konkretnego (nazwa firmy) czy np. pseudonim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Domi_ Posted March 1, 2010 Author Share Posted March 1, 2010 Tak,chodzi o coś takiego Ma być to druga część nicka np.nick_??? <-----tu i nie musi ona coś konkretnego oznaczać, byle by miało jako takie brzmienie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asiamaks Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Domi potrzebujesz cos konkretnego dodac w wibracjach liter, moze czegos ci brakuje w portrecie i musisz uzupelnic?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Domi_ Posted March 5, 2010 Author Share Posted March 5, 2010 Tak asiumaks muszę uzupełnić - zaczęło brakować mi koncepcji ,a miałam ich kilka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asiamaks Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 to powiedz czego ci brakuje a wtedy latwiej cos zrobic. bedzie jakas podstawa:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts