_Domi_ Napisano 1 Marca 2010 Napisano 1 Marca 2010 Potrzebuje małej pomocy . Chce ułożyć słowo które będzie w sobie posiadać numerek wibracji 12 w samogłoskach i 9 w spółgłoskach . Sama trochę nad tym siedziałam, ale nic sensownego nie wymyśliłam Będę wdzięczna Pozdrawiam Cytuj
Namanira Napisano 1 Marca 2010 Napisano 1 Marca 2010 Chodzi Ci o coś takiego? filu / fuli / lifu / lufi Czy to ma być istniejące słowo? Byłoby dobrze wiedzieć jakie jest jego przeznaczenie, coś konkretnego (nazwa firmy) czy np. pseudonim? Cytuj
_Domi_ Napisano 1 Marca 2010 Autor Napisano 1 Marca 2010 Tak,chodzi o coś takiego Ma być to druga część nicka np.nick_??? <-----tu i nie musi ona coś konkretnego oznaczać, byle by miało jako takie brzmienie . Cytuj
asiamaks Napisano 5 Marca 2010 Napisano 5 Marca 2010 Domi potrzebujesz cos konkretnego dodac w wibracjach liter, moze czegos ci brakuje w portrecie i musisz uzupelnic?? Cytuj
_Domi_ Napisano 5 Marca 2010 Autor Napisano 5 Marca 2010 Tak asiumaks muszę uzupełnić - zaczęło brakować mi koncepcji ,a miałam ich kilka Cytuj
asiamaks Napisano 5 Marca 2010 Napisano 5 Marca 2010 to powiedz czego ci brakuje a wtedy latwiej cos zrobic. bedzie jakas podstawa:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi