zonny Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Znajduję się z żoną w pokoju w jakimś domu wychodzę do drugiego pokoju i widzę przez okno , że za chwilę w pokój obok gdzie jest moja żona uderzy wielki biały samolot . Wbija się dziobem w dom dokładnie na wysokości tego pokoju gdzie jest moja żona i zatrzymuje się , krzyczę do żony aby uciekała. Udaje jej się uciec i razem zbiegamy na dół do drzwi, widzę jak pali się budynek w którym przebywamy. Zastanawiam się jak wyjdziemy z budynku bo napewno drzwi będą zablokowane czuję to. W tej chwili się obudziłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SooYoung Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 możliwe że czekają was jakieś gwałtowne zmiany w życiu, trochę was to może kosztować nerwów i poczucie braku bezpieczeństwa, będziecie szukali sposobu na poradzenie sobie z tą sytuacją, wszystko zależy od was, może macie teraz nerwowy czas, problemy z pieniędzmi i to pokazuje się we śnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts