Guest Antonella Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 ciekawe jak wam pojdzie :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olkacool Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 Zawód wyuczony czy wykonywany? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arivo Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 kim jestem z zawodu ? ciekawe jak wam pojdzie :-) Zawód wyuczony..............Siła Może jakiś techniczny? Zawód wykonywany......... 6 mieczy Myślę,że racze nie do końca wykonujesz wyuczony zawód. Teraz dużo podróżujesz ,jakby wchodzisz na nowe tereny,nowe rynki,może ktoś Ci pomaga w tej pracy?Konwojent???Praca raczej nie na miejscu.... Jak długo trwała nauka......Rycerz mieczy12 lat,chociaż czas w mieczach raczej nie da się określić,więc strzelam....Chyba w pracy musisz szybko działać i błyskawicznie podejmować decyzję......Może w niej dużo stresu.....może krytyka......chłodno..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dezire3 Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 Jaki zawód wykonujesz? sąd-9 monet-świat Jakiś chyba urzedowy gdzie masz kontakt z ludzmi,moze udzielasz pozyczek albo proponujesz wycieczki...albo doradzasz osoba które przychodzą... Urzednik w banku,albo sprzedawca wycieczek w biurze podróży;) Tylko to mi przyszło do głowy;( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Antonella Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 Zawód wyuczony czy wykonywany? zawod wyuczony, lecz nie pracuje Zawód wyuczony..............Siła Może jakiś techniczny?. Tak techniczny, tytul technik....... Jaki zawód wykonujesz?sąd-9 monet-świat Jakiś chyba urzedowy albo proponujesz wycieczki...albo doradzasz osoba które przychodzą... ( tak urzędas ze mnie, zobaczymy komu uda sie odgadnąć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olkacool Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 Pustelnik 10 Mieczy Gwiazda Pracujesz sama, nie w zespole czyli reklama, marketing odpada.. Z ludźmi po przejściach, w chwilowych kłopotach.. Dajesz im nadzieję na coś, dobre słowo, poradę..opiekujesz się może kimś Ta 10 Mieczy pokazała mi kiedyś niepełnosprawnego. Może jakaś pomoc społeczna, interwencja kryzysowa, pedagog, rehabilitant... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Antonella Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 powyzej napisalam wskazowki: to moj zawod wyuczony, lecz nie pracuje, technik zgadza sie i to ze urzędasem jestem. Ten pustelnik moglby oznaczac ze nie mam pracy i jestem w domu jakby odizolowana od zycia zawodowego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arivo Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 Ja się trochę pogubiłam,to pracujesz teraz,czy pracę wykonujesz w domu??? Coś mi z budownictwem,albo ekonomią na myśl przychodzi...... Projekty jakieś sporządzasz????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Antonella Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 nie pracuje a chodzi mi o to jaki mam zawod wyuczony. Po prostu kim jestem z zawodu. Ekonomia tak strzał w 10, jestem technikiem rachunkowości :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iridos Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 8 mieczy as mieczy gwiazda cos błyszczacego:ok_na:polot cietosc ostrosc jezyka nie wiem praca umyslowa podpowiedz czy karty adekwatne to chwile mam pomozdze cos moze:yyyy: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Antonella Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 8 mieczy as mieczy gwiazda praca umyslowa Tak umyslowa zgadza sie, technik rachunkowosci pracuje umysłem, brawo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iridos Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 to ta gwiazda mi tu nie pasuje cos musze pomyslec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sehnsucht Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 Ekonomia tak strzał w 10, jestem technikiem rachunkowości :-) Dzięki za szansę dla innych na udział w ćwiczeniu! Zasada jest taka, że: 1) zadajesz pytanie, 2) nie podpowiadasz za bardzo żeby nie sugerować odpowiedzi i interpretacji, 3) a odpowiedź podajesz za np 2 dni, a nie w trakcie i na bieżąco... Wtedy wszyscy mogą na równych zasadach spróbować swoich sił, a potem ocenić trafność interpretacji. W takiej formie to nie ma sensu większego... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Antonella Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 Dzięki za szansę dla innych na udział w ćwiczeniu! Zasada jest taka, że: 1) zadajesz pytanie, 2) nie podpowiadasz za bardzo żeby nie sugerować odpowiedzi i interpretacji, 3) a odpowiedź podajesz za np 2 dni, a nie w trakcie i na bieżąco... Wtedy wszyscy mogą na równych zasadach spróbować swoich sił, a potem ocenić trafność interpretacji. W takiej formie to nie ma sensu większego... ups... przepraszam bardzo, teraz juz znam zasady, prosze o wybaczenie..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mergajte Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 :lol: Antonella ciekawi mnie jak sobie to wyobrazalas to cwiczenie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts