pati_ser Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 Witam, śniło mi się przedwczoraj, że ktoś chciał mnie okraść. Było to na mieście i za wszelką cenę ten ktoś chciał mi ukraść telefon i dokumenty, a ja to zauważyłam i nie dałam się (niby) bo w momencie kiedy myślałam, że nie dałam się złodziejowi zauważyłam że i tak nie mam portfela i dokumentów. :/ Był w tym śnie też mój narzeczony, spotkałam go na przystanku autobusowym i on mnie pocieszał po całej tej nie miłej akcji.... Potem się obudziłam... Może ktoś umie wyjaśnić mi co to znaczy??:/ Ja naprawdę rzadko pamiętam tak dokładnie swoje sny... a ten z jakiegoś powodu został mi w głowie... Z góry dziękuję za pomoc... Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SooYoung Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 pierwsze skojarzenie że telefon i dokumenty dają ci tożsamość, tzn sa dla ciebie tak ważne ze bez nich czujesz się nikim, czy bez telefonu czyli kontaktów z innymi dasz radę żyć ? ważna sa też dla Ciebie też relacje z narzeczonym, chcesz żeby był przy Tobie w trudnych sytuacjach, dał ci bezpieczeństwo ogólnie chodzi tu o wszelkie relacje z ludźmi,o lęk przed samotnością, przed byciem osobą bezbronną, zostawioną samej sobie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts