kejpi Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 (edited) To jest strasznie pogmatwane.. Od kilku dni miewam jakieś dziwne sny po których budzę sie cała mokra, śnią się mi osoby najbliższe i ważne, nie pamiętam co dokładnie, sny są zwiazane z tym, że komuś bliskiemu coś się dzieje, nie koniecznie bardzo złego.. a zaraz przeskakuje jakby klatka i pojawia sie inny sen, w każdym gram inną rolę. Jest jeden najdziwniejszy sen który zapamiętałam.. jest wiązany z moim obecnym chłopakiem: że byliśmy parą, rozstaliśmy eis, potem miałam nowego chłopaka którego zdradzałam na prawo i lewo, ten mój obecny zobaczył mnie na jakiejś imprezie i poszedł to ja dyla za nim się wypłakałam i było spoko potem spotkałam tego mojego prawdziwego (na jawie xD) mimo ze go kochałam nie wrócilam do niego i powiedziałam że mam nowego chłopaka. Podkreślę, że zdradzałam nie z jedną osobą.. Edited March 7, 2010 by kejpi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kejpi Posted March 3, 2010 Author Share Posted March 3, 2010 zależy mi aby ktoś pomógł mi to zinterpretować bo to nie jest u mnie normalne.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kejpi Posted March 4, 2010 Author Share Posted March 4, 2010 jeszcze raz proszę o pomoc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kejpi Posted March 7, 2010 Author Share Posted March 7, 2010 Proszę, bo naprawdę nie wiem co o tym myśleć ( Link to comment Share on other sites More sharing options...
olka0929 Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 Kejpi, cierpliwości. Ja też nie dostałam odpowiedzi w niedzielne popołudnia ludzie generalnie nie siedzą i nie interpretują cudzych snów ja też w necie jestem z obowiązku i w ramach rozrywki zaglądam na to forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SooYoung Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 kejpi pierwszy sen pokazuje twoje relacje z innymi ludźmi, podałaś za mało szczegółów żeby można było dokładnie napisać o co chodzi, może masz jakieś nerwowe rozmowy z kimś z rodziny, jakieś nie rozwiązane sprawy? 2 sen to już pokazuje twoje obawy albo i zakręcenie w sprawach uczuciowych, trudno się w tym połapać, Ty sama pomyśl jak to jest z tymi twoimi uczuciami, relacjami z facetami i czego chcesz w związku, czy bliskiej relacji czy wolności, jak szukasz wolności i urozmaicenia to możliwe że dłuższa relacja zaczyna cię męczyć, i w podświadomości pokazują sie takie obrazy Link to comment Share on other sites More sharing options...
kejpi Posted March 9, 2010 Author Share Posted March 9, 2010 Co do pierwszego motywu - nie mam problemów z relacjami z innymi, co do rozmów z kimś z rodziny to mam z nią kontakt tylko przez telefon i czasami pojadę do domu (jestem na studiach) nie mogę podać więcej szczegółów bo nie pamiętam ;/ Co do drugiego snu to z chłopakiem jest mi dobrze, nie chce wolności, jeśli chodzi o takie coś to jedynie męczy mnie, że chłopak traktuje mnie jak małą dziewczynkę która nie potrafi sobie poradzić. Miałam wielu chłopaków, ale żaden nie trafił mi się jak on, i uwielbiam jego bliskość Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts