szekalka Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 Stoję przed domem (wydaje się, że moim chociaż wygląda inaczej). Chyba skądś wracam bo mam walizki. Wchodzę zostawiając walizki przed domem. Staję w przedpokoju i czuję,że się będę bała tu zostać i myślę, żeby tylko drzwi się nie zamknęły. I właśnie wtedy zaczynają się zamykać. Ja w ostatniej chwili łapię i widzę za sobą wysokiego mężczyznę blondyna ubranego w sweterek caro różowo-fioletowy i wiem, że jest to osba zjawa. Mężczyzna jest dla mnie nieznajomym, ale mówię do niego, żeby się wynosił z domu. On nato, żebym to ja się wynosiła. I wtedy ja wychodzę i przed domem stoi młoda murzynka, która rzuca klucz na ziemię i mówi, no to się zamieniamy na dom, skoro nie chcesz tu mieszkać. Ja jej mówię, że może jednak dam radę. Biorę walizkę i wchodzę ale znowu widzę tą zjawę. Nagle znajdujemy się gdzieś przed domem i ja się kłócę z nim, żeby zostawił mnie i odszedł. I wtedy on zamienia jakieś 2 osoby (nie iwm jakie i skąd się wzięły) w szczury. Jednego widzę biegającego a drugi zaczyna się zmieniać w coś co lata i ma duży brzuch (ni to ptak ni to nie wiadomo co) i to coś mnie atakuje i budzę się nad ranem z krzykiem. Proszę, jeżeli ktoś może zinterpretować ten sen, to będę wdzięczna. Dodam, że śniło mi się to z wtorku na środę nad samym ranem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelcia Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Z pewnością dotyczy to jakichś zmian w twoim życiu które mają nastąpić. Można to interpretować jako strach przed zmianami . Męzczyzna , kobieta mogą byc symbolami twojego strachu jednak przez nich zdecydowałaś się wejść do domu ( czyli wróg wzbudził twoją determinacje do zmiany). kłótnia z tą zjawą może oznaczać ,że osoba która wprowadzić chce zmiany w twoim życiu będzie chciała wciąż cie kontrolować . zamiana na szczury innych osób może świadczyć o dużych możliwościach tej osoby tzn.o tym,że jest ona w stanie zrobić wszystko jeśli nie pójdzie po jej myśli.To,że cie atakuje i się budzisz może oznaczać ,że niedługo ktoś będzie chciał ci przeszkodzić w zrealizowaniu twoich planów zaś fakt ,że nie wiesz jak to się skończyło ma być przestrogą,że wszystko jeszcze możesz zmienić by nie doszło do niczego złego. Skomplikowane ,ale przemyślane . Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
szekalka Posted March 12, 2010 Author Share Posted March 12, 2010 Bardzo Ci dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam szekalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts