manalena Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 Czytałam sporo relacji o ww. i spotykałam się z tunelami, rajami, aniołami, błogością, widzeniem jakichś postaci. Często ludzie widzą swoje przeżyte życie jak w filmie... A co uważacie o przepowiadaniu przyszłości po takowej? Szukałam informacji na ten temat ale do niczego się nie dokopałam. Czy to się jakoś wam nie gryzie? Dlaczego ktoś dostaje informacje o przyszłym losie swoim i bliskich mu osób — i nie zapomina tego po wybudzeniu? Co w takim razie o decydowaniu o naszym życiu, wiadomo — jest karma, ale czy możemy ją faktycznie w takim układzie zmieniać i na ile? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
advertisement Posted February 8, 2011 Share Posted February 8, 2011 Śmierć kliniczna ... sam kiedyś bardzo głęboko zastanawiałem się co kryje się pod tym pojęciem. Znalazłem bardzo ciekawe informacje tutaj: Śmierć kliniczna. Wiadomości z tej strony zaspokoiły moją ciekawość, oraz pomogły na opisanie tego w postaci referatu. Polecam lekturę tego każdemu, kto tylko trafił na link to tej strony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
impression Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Czytałam opinie wielu, ludzi, którzy podobno przeżyli stan określany, jako śmierć kliniczna. Wiele nieścisłości i zbyt bajkowa - jak dla mnie - wizja zaświatów. Przecież śmierć - jakakolwiek - to przecież stan ducha, świadomości - a nie miejsce. Szukam dalej, aby znaleźć konkretne informacje na ten temat Pozdrawiam! Impression Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tao-Universum Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 To bardzo ciekawy temat,można czytać opowieści tych którzy przeżyli coś takiego A stan duchowy również musi mieć gdzieś swoje miejsce,teraz jest w naszej duszy,ale potem wychodzi i gdzieś się udaje,tylko pytanie gdzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts