miczkusia Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 (edited) Mam do zaoferowania ćwiczenie jakie będę tutaj wrzucać po każdym odgadnięciu. W internecie wyszukuję zdjęcia przedstawiające różne rzeczy, zdarzenia, osoby, miejsca itd. Będę podawać dwie rzeczy które mogą się z tym kojarzyć. Wy wyciągnijcie 3 karty (bardzo będzie fajne jak napiszecie jakie karty wyciągnęłyście) i interpretujcie ... Po odgadnięciu będę pokazywać zdjęcia Pierwsza zagadka związana ze zdjęciem na którym jest : miejsce / uroda / ludzie Do dzieła : ) Edited March 3, 2010 by miczkusia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sehnsucht Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 http://www.ezoforum.pl/regulaminy-dzialow/20850-regulamin-warsztatow-z-tarota.html punkt 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czarna131415 Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 Jak dla mnie bardzo ciekawe cwiczenie,ale regulamin zabrania ci dawac nowych tematów,jezeli inie masz 50 postów:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miczkusia Posted March 3, 2010 Author Share Posted March 3, 2010 (edited) wiem przeczytalam. ale wznowie temat jak juz bede miec te 50 postow. nie zamierzam rezygnowac z tego forum wiec na pewno to nastapi do pozniej Edited March 4, 2010 by miczkusia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czarna131415 Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 Hmm i dobrze,napisanie 50 postów to banal:P:P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts