Veronica86 Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 Otóż śniło mnie się ze stoję chyba przed jakimś domem (ale nie to jest istotne).Właściwie to stoję przed dwoma stopniami schodów. I pamiętam ze wchodziłam na te schody zwyczanie bez dużego starania. Osiągnę coś niewielkiego?Czy będę się starać ale moje wysiłki na nic się zdadzą?Czy dobrze ten sen odebrałam???Proszę o odpowiedz.Z góry dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Ja bym to zinterpretowala jako osiagniecie wymagajace niewielkiego wysilku Powodzenia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Domi_ Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Dom może symbolizować Twoja potrzebę spełnienia, jak i bezpieczeństwo, a schody to podniesienie statusu społecznego lub rozszerzeniu się sfery świadomości. Inaczej mówiąc sen może oznaczać iż właśnie podniesienie się Twojego statusu społecznego, da Ci to poczucie bezpieczeństwa i spełnienie. A czy niewielkim wysiłkiem być może , masz niedaleko bo tylko dwa stopnie ) Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts