Mikolino1 Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 (edited) Śniło mi si się żę w domu miałam mnóstwo pszczół-pełno poprostu całe mieszkanie-oblepiały mnie ale nie kąsały, ja uciekałam i strasznie się bałam, a one lgneły do każdego odsłoniętego fragmentu mojej skóry i przylepiały się, skrobały i były ciężkie ale nie żądliły, na koniec stanełam na boso w pokoju i owe pszczoły obsiadły moje stopy-jak buty- jedna na drugiej a ja stałam i wołałąm o pomoc-mój tata opryskał je specjalnym płynem który był słodki i sklejał je-ale nie zabijał i po chwili pszczoły odpadły jak skorupa od moiich nóg, a ja nie maiałam ani 1 ugryzienia.Cóż to może znaczyć? Z góry bardzo dziękuję.anna.:pomocy:p Edited March 5, 2010 by Mikolino1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikolino1 Posted March 5, 2010 Author Share Posted March 5, 2010 Halo czy ktos mi odpowie Proszęęęę!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Sprawa została wyjaśniona drogą prywatną Pozwolę sobie opisać do czego wspólnie z Mikolino1 doszłyśmy: Sen dotyczy skomplikowanych i uciążliwych dla Ciebie relacji z teściami, przez które czujesz się hamowana i ograniczana. W Twoim subiektywnym odczuciu jedynym sposobem na uniknięcie konfliktów jest "słodzenie" teściom, fałszywe pochlebstwa które bardzo na nich działają. Taka postawa jest jednak dla Ciebie męcząca i stoi w sprzeczności z Twoją szczera naturą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikolino1 Posted March 5, 2010 Author Share Posted March 5, 2010 Dziękuje raz jeszcze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts