elunka01 Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 (edited) Przed chwilą dzwoniła do mnie teściowa z prośbą o sprawdzenie w senniku jej snu. niestety nie znalazlam jednoznacznej interpretacji, więc prosze o pomoc Śniło jej sie, ze była w jakimś ciemnym pomieszczeniu typu piwnica była otwarta trumna, w której leżał nieboszczyk ( ktoś bliski). Później go ktoś wynosił stamtąd z tą trumną i w tym momencie ten nieboszczyk otworzył oczy po czym znów zamknął. Bardzo prosze o pomoc Edited March 5, 2010 by elunka01 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Namanira Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Mi się to kojarzy z czymś z przeszłości, jakąś teoretycznie zamkniętą sprawą (trup), którą trochę próbowano zamieść pod dywan (ciemna piwnica)- czyli po prostu zapomnieć. Robaki mogą świadczyć o tym, że to wcale nie było jednak tak dawno temu... Otwarcie oczu na chwilę może oznaczać, że ta sprawa wraca. Choćby przez wspomnienia/wyrzuty sumienia/tęsknotę etc Link to comment Share on other sites More sharing options...
elunka01 Posted March 5, 2010 Author Share Posted March 5, 2010 Dziękuje za odpoweidz. Musialam troszke poprawić ten sen, ponieważ teściowa zadzwonilą jeszcze raz, opowiedziala mi go i musialam poprawić, bo troszke źle zrozumiałam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Namanira Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Hmm, ale jak zareagowała Twoja teściowa na to otwarcie oczu? Co ją łączyło z tą osobą - raczej pozytywne czy negatywne emocje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
elunka01 Posted March 5, 2010 Author Share Posted March 5, 2010 Przy otwarciu oczu nie odczuwała żadnych emocji. To była bardzo pozytywna osoba, lubiana. ( teściowa nie chce mi wyjawić kto) Link to comment Share on other sites More sharing options...
elunka01 Posted March 5, 2010 Author Share Posted March 5, 2010 Czy to co dodałam ma jakies wieksze znaczenie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts