damianooo1 Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Witam, miałbym prośbę o interpretację mojego snu, który miewam bardzo często. Otóż śni mi się moja była dziewczyna z którą byliśmy razem przez dwa lata jednak jakiś czas temu się rozstaliśmy bo ze mną zerwała. Ja ją jednak ciągle bardzo kocham i chciałbym abyśmy byli znów razem. W moich snach bardzo często ją widzę, nieraz pięknie ubraną i za każdym razem schodzimy się i jesteśmy znów kochającą się parą. Proszę aby ktoś wytłumaczył mi mój sen. Z góry dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SooYoung Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 śni ci się bo za nią tęsknisz, twoja podświadomość próbuje sobie tak porazić z poczuciem opuszczenia, masz możliwość pogodzić się z jej odejściem, albo starać się naprawić waszą relację, o ile to możliwe, jak nie to pogódź się z tym, chodź wiem że to jest ciężko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiaczek Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Mary ma racje. Dwa lata to nie jest krótki okres czasu. Taka nagła zmiana z dnia na dzień wiąże się z dużą dawką emocji i natłokiem myśli, które później mają odbicie również w snach... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts