Sweet_Kiss_xD Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Sniło mi się ze z 2 popsutych zębów wylewała mi się czarna ropa a ja ją wybierałam patyczkami do uszu... czy ktos mi moze powiedziec co to oznacza..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rachael Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Hmm.....nie wygląda to zbyt dobrze jednaj nie ma co panikować.Ogólnie sny o zębach i to popsutych wynika coś złego...........Może to być zapowiedz ze powinnas być bardziej uwazna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Sweet_Kiss_xD, jakaś sytuacja zdecydowanie wymaga naprawy, wyleczenia, może jakieś problemy w związku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosnowiczanin Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 nie chcesz słuchać faktów. wewnętrzna słabość sprawia że zamykasz się na świat wokół ciebie/bardzo go zniekształcasz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts