Bożena275 Napisano 5 Marca 2010 Napisano 5 Marca 2010 Witam. Proszę o pomoc w wyjaśnienie mojego snu. Było ciemno ale nie była to noc. Przechodziłam koło kościoła ale go nie widziałam. Idąc drogą, byłam bardzo pogodna, a pod nogami leżały, siedziały żaby. Duże ilości żab, różnych dużych i małych , a ja tak między nimi szłam starając się nie nadepnąć na nie. Co to może znaczyć? Cytuj
Bożena275 Napisano 6 Marca 2010 Autor Napisano 6 Marca 2010 Nie, jestem w okresie przekwitania, a dokładniej jestem po pięćdziesiątce. Dzięki za zainteresowanie. Cytuj
Bożena275 Napisano 6 Marca 2010 Autor Napisano 6 Marca 2010 Dziękuję Ci bardzo, Tylk, że ja nie czuję, że tracę kobiecość, wprost przeciwnie. Ale muszę to przemyśleć. Dziękuję. Cytuj
Sephira Napisano 7 Marca 2010 Napisano 7 Marca 2010 Bożeno275, żaby mogą wskazywać na Twoją zdolność do przemiany, dostosowywania się do panujących warunków. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi