Bożena275 Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Witam. Proszę o pomoc w wyjaśnienie mojego snu. Było ciemno ale nie była to noc. Przechodziłam koło kościoła ale go nie widziałam. Idąc drogą, byłam bardzo pogodna, a pod nogami leżały, siedziały żaby. Duże ilości żab, różnych dużych i małych , a ja tak między nimi szłam starając się nie nadepnąć na nie. Co to może znaczyć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bożena275 Posted March 6, 2010 Author Share Posted March 6, 2010 Nie, jestem w okresie przekwitania, a dokładniej jestem po pięćdziesiątce. Dzięki za zainteresowanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bożena275 Posted March 6, 2010 Author Share Posted March 6, 2010 Dziękuję Ci bardzo, Tylk, że ja nie czuję, że tracę kobiecość, wprost przeciwnie. Ale muszę to przemyśleć. Dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 Bożeno275, żaby mogą wskazywać na Twoją zdolność do przemiany, dostosowywania się do panujących warunków. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts