sylwia76 Napisano 6 Marca 2010 Napisano 6 Marca 2010 witam,mialam dzis sen ze pracowalam w jakiejs fabryce i przyszedl szef i powiedzil ze wyplaca pieniadze i zamyka fabryke, (mieszkam w grecji a tu sytuacja ekonomiczno- spoleczna jest tragiczna)pieniadze ktore wyplacil okazaly sie pokaznym plikiem banknotow,wzielam je i pomyslalam ze wroce do kraj i wtym momecie znalazlam sie w polsce calkowicie zmieniona,mialam pol dlugie wlosy zafarbowane na czarno,miejscami niedofarbowane,przeswitywal rudy kolor,ale wlosy mialam bardzo geste i miekie w dotyku(jestem blondynka o dlugich wlosach)potem nasepna scena byla taka ze podrozowala po grecji w towarzystwie dwoch mlodych cyganek,i balam sie o moje pieniadze,gdy spalam mala cyganka chciala mi je ukrasc,ale starsza kazala jej oddac,i moj plik pieniedzy wrocil do mne nitkniety.bylysmy w hotelu nad mozem ,woda byla czysta ,zyly w niej zyjatka jak kamienne kraby z twarzami greckich ludzi show-biznesu,byly przyjazne nastawione wspinaly mi sie zabawnie po nodze.dodam jaszcze ze nie mam klopotow materialnych,ale martwi mnie sytuacja tego pieknego kraju.
sylwia76 Napisano 6 Marca 2010 Autor Napisano 6 Marca 2010 prosze luzdzie nie zostawiajcie mnie tak!boje sie ze trzeba bedzie wracac,a nie mam po co i zimno w polsce niemilosiernie!niech ktos cos powie!
Sephira Napisano 7 Marca 2010 Napisano 7 Marca 2010 sylwia76, przede wszystkim cierpliwości, po zaledwie 5 godzinach spodziewasz się składnej interpretacji podczas gdy inni (którzy napisali posty przed Tobą) czekają po kilka dni... A co do snu, to dlaczego właściwie tak Cię zmartwił? Odzwierciedla po prostu to, co aktualnie czujesz, co dzieje się w Twoim wnętrzu.
Rekomendowane odpowiedzi