Kindek90 Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Witam, Opowiem Wam moją ubiegło wakacyjną historię. Wszystko zaczęło się po maturach , dostałem niesamowitego napędu ,prawie wogóle nie spałem. Biegałem ciągle do kasyn i byłem nieco szalony np. o 4 w nocy pojechałem na zakupy do tesco po kierownicę do komputera. Następnie miałem lecieć do Amsterdamu na turniej szachowy oraz pograć w pokera. I tu zaczyna się cała historia. Lot miałem na 18:05 , miałem proroczy sen ,że będzie katastrofa , w przed dzień lotu słyszałem ,,głosy" z elektroniki .. Rano około 6 rano w dzień lotu pobiegłem do kasyna zobaczyć co wypadnie na ruletce -> uznałem , że jeśli bedą to 18 i 5 to lot jest skazany na katastrofę. Lot był liniami ryan air w czasie górowań słonecznych. W kasynie wypadły ku mojemu przerażeniu 18 i 5 pokolei , wtedy rozpętała się burza w moim umyśle. Myślałem , że jestem prześladowany przez Japończyków którzy stawiali na te liczby na ruletce.. Uciekłem z kasyna , wyrzuciłem telefon bo myślałem , że jestem prześladowany. Katastrofy nie było , a ja skończyłem w szpitalu psychiatrycznym , a godzina 18:05 jeszcze przez długi czas mnie prześladowała. Co mam o tym sądzić? Czy to magia liczby 23? 18+5=23. Sprawdziłem też datę 18 maja -> jest to czas kiedy Słońce w tym dniu znajduje się w zodiakalnym gwiazdozbiorze Byka a ja właśnie jestem spod znaku byka. Proszę o komentarze. Pozdrawiam! Kindek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blueeyes210 Posted December 30, 2012 Share Posted December 30, 2012 Myślę, że to jednak za mało , żeby cokolwiek powiedzieć.JAk napisałeś,katastrofy nie było,a liczby w kasynie mogłeś po prostu podświadomie przywołać,znam takie przypadki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts