juska18 Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 a wiec tak miałam miec stodniówke,wszyscy trenowali walca a ja siedziałam chyba na schodkach zamyslona....i byłam smutna...postanowiłam ze nie chce byc na tej studniowce wiec sie schowałam do łazienki (chyba tak)powodem tej decyzji było wiadomosc o tym ze moja młodsza kolezanka popełniła samobojstwo zostawiajac list swojemu tacie...dalej juz nie pamietam co było...chyba sie obudziłam..(dodam ze jestem pokłocona z ta kolezanka)....Z gory dziekuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiaczek Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 Moim zdaniem między Wami masz do swojej koleżanki głęboki uraz. Istnieje między Wami coś, czego nie możesz jej przebaczyć o czym świadczy jej śmierć w Twoim śnie. zastanawiam się dlaczego schowałaś się do łazienki... Czy nie chcesz się czasem "oczyścić" z konfliktu, który powstał między Tobą, a Twoją koleżanką ? Może chciałabyś go już zakończyć ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts