Milka22 Napisano 7 Marca 2010 Napisano 7 Marca 2010 Witam:hejka: Mieszkam na wsi ludzie są nieżyczliwe zawistne i złe też plotkują.Potrzebuję silnego rytuału oczyszczania chodzi mi o to żeby oczyścić wieś. Tzn. i domy i ludzi. Czy mogę to zrobić? Czy jest na to jakiś silny rytuał? Czy jest też jakiś termin kiedy się to robi? Co na to poradzić? Cytuj
mateuszk89 Napisano 7 Marca 2010 Napisano 7 Marca 2010 Nie ma potrzeby oczyszczania ludzi. Najlepiej dla Ciebie gdybyś sam/sama się oczyścił(a) , z mysli którymi oceniasz tych ludzi. Ustanów sobie kodeks postępowania wobec tych ludzi, najlepiej oparty na Twoim sumieniu, lecz najpierw musisz do niego dotrzeć jeżeli nie dotarłaś(eś) . Moim zdaniem. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Defortis Napisano 4 Maja 2010 Napisano 4 Maja 2010 (edytowane) .......... Edytowane 5 Czerwca 2016 przez Defortis Cytuj
Gość Azar Napisano 4 Maja 2010 Napisano 4 Maja 2010 Jeśli jakiś konkretny osobnik jest bardzo irytujący, możesz spróbować go spętać. Ale nie całą wieś. Nie oczyścisz też całej wsi, jeśli Ci ludzie są tacy z reguły. Nie możesz zmienić ich poglądu na życie/świat/obcych. Mogą zrobić to jedynie oni, w czym może pomóc kontakt z Tobą jako życzliwą i pełną pokory osobą. Cytuj
TransHuman Napisano 5 Maja 2010 Napisano 5 Maja 2010 Czy jesteś w stanie sobie wyobrazić te osoby jako miłe, uprzejme, dyskretne, taktowne, życzliwe itd.? Czy jesteś w stanie tak je traktować, kiedy je spotkasz? Tak, to będzie trudne Cytuj
Wiktoria27 Napisano 5 Maja 2010 Napisano 5 Maja 2010 hmmmmm ja na ogol jest mila osobka,i zawsze usmiehnieta.To ludzie nie lubia takich osob i sa msciwi:( zle patrza na taka osobe.Wiec postanawiam to zmienic!! Cytuj
Gość Defortis Napisano 6 Maja 2010 Napisano 6 Maja 2010 (edytowane) .......... Edytowane 5 Czerwca 2016 przez Defortis Cytuj
Gość User2 Napisano 6 Maja 2010 Napisano 6 Maja 2010 Proponuję się przeprowadzić skoro Ci tamn źle. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi