Tomek79 Napisano 7 Marca 2010 Napisano 7 Marca 2010 Witam. Na pytanie czy znajde prace w tym miesiacu wyszlu: Ehwaz-Jera-Fehu. Czy na podstawie tych 3 run mozna odczytac jak ja dostane? Jako poczatkujacy odczytuje ze powinna byc oferta. Dzieki za pomoc. Cytuj
Tomek79 Napisano 7 Marca 2010 Autor Napisano 7 Marca 2010 Dzieki Zoska:-) Aplikowalem w pare miejsc. Jedna osoba zinterpretowala ze bedzie to na zasadzie ze ktos mi powie o propozycji pracy lub ktos mnie komus poleci. Co o tym myslisz? Cytuj
Tomek79 Napisano 8 Marca 2010 Autor Napisano 8 Marca 2010 Witam. Dziekuje wam Zaska i Said za pomoc w interpretacji. W tym momencje forma jest dla mnie najmniej wazna, oby tylko runki sie sprawdzily. Zapytalem z tego wzgledu ze sam ucze sie run i jest to tez zarazem lekcja dla mnie. Jak wyjdzie poinformuje was. Jeszcze raz dzieki:uscisk: Cytuj
Tomek79 Napisano 8 Marca 2010 Autor Napisano 8 Marca 2010 Witam ponownie. Zoska i Said powiecie mi czy bede miec jutro udane spotkanie. Zapytalem run czy bede zadowolony ze spotkania. Runy to: Algiz-Raidho-Thurisaz. Nie wiem czy isc czy dac sobie spokoj. Dzieki Cytuj
Gość Jaga_Wiedzma Napisano 8 Marca 2010 Napisano 8 Marca 2010 Iść zawsze warto, choć łatwo nie będzie. Ale zawalcz jak Olbrzym Cytuj
Tomek79 Napisano 8 Marca 2010 Autor Napisano 8 Marca 2010 (edytowane) Ogolnie przyjedzie znajoma bo bedzie akurat przejazdem i wiem ze chodzi jej o sex tak mi daje do zrozumienia. Poniewaz ja nie mam warunkow w domu chce zebysmy wyskoczyli gdzies w lasek:ok_na: Tylko sie nie smiejcie:ok_na: Jaga a Ty piszesz ze latwo nie bedzie to moze odpuszcze taka okazje:-) Edytowane 8 Marca 2010 przez Wiedźmin Następujące po sobie posty usera Cytuj
Gość Jaga_Wiedzma Napisano 8 Marca 2010 Napisano 8 Marca 2010 a jeśli chodzi o sex... to jak najbardziej tak. Cytuj
Tomek79 Napisano 8 Marca 2010 Autor Napisano 8 Marca 2010 Dzieki Jaga no to pojde:-) Jaga mozesz mi powiedziec jak to zinterpretowalas tez sie ucze runek. Cytuj
Tomek79 Napisano 8 Marca 2010 Autor Napisano 8 Marca 2010 (edytowane) Zobaczymy mam nadzieje ze Zoska i Said jeszcze to skomentuja. Dzieki Jagna za pomoc:-) Jaga oczewiscie i wszystkiego naj..naj z okazji dzisiejszego swieta:-) Edytowane 8 Marca 2010 przez Wiedźmin Następujące po sobie posty usera Cytuj
Tomek79 Napisano 8 Marca 2010 Autor Napisano 8 Marca 2010 Hej Zoska:-) Wolalem podac wiecej szczegolow nawet te pikantne bo wiem ze im precyzyjne pytanie tym precyzyja odpowiedz. W sumie spotkanie ma byc jutro, ale jeszcze nie odezwala sie dzisiaj. Ja raczej pojde na calosc bo chce mnie zabrac na przejazdzke do lasu chyba nie na grzyby:usmiech: Narazie jest z jej strony cisza. Tak wiec nie wiem czy plany nie pojda w leb. Jak cos to bede pisal i zawracal wam glowe:-) Cytuj
Tomek79 Napisano 8 Marca 2010 Autor Napisano 8 Marca 2010 Tez tak jej pisalem to napisala ze liczy ze ja ja ogrzeje:_haha: Cytuj
Tomek79 Napisano 8 Marca 2010 Autor Napisano 8 Marca 2010 Jak na razie ona milczy. Postanowilem ze zapytam runek czy dojdzie do spotkania jutro. Podczas tasowania wypadla mi runa Dagaz. Wychodzi ze tak. Cytuj
Tomek79 Napisano 8 Marca 2010 Autor Napisano 8 Marca 2010 To biore tez opcje ze moze nic nie wyjdzie jutro. Ach te kobiety zmienne sa:ok_na: A ja tu ogolony nawet w okolicach bikini:ok_na: i caly wysilek moze pojsc na marne:spioch::niee_na: Cytuj
Tomek79 Napisano 8 Marca 2010 Autor Napisano 8 Marca 2010 nie wiem jakim cudem mi te lozko wskoczylo:-) moze to znak ze mam juz isc spac i nie czekac na wiadomosc od niej:-) Cytuj
iridos Napisano 9 Marca 2010 Napisano 9 Marca 2010 dagaz to tylko swiatelko w tunelu...trzeba bylo dalej ciagnac Cytuj
iridos Napisano 9 Marca 2010 Napisano 9 Marca 2010 Witam. Na pytanie czy znajde prace w tym miesiacu wyszlu: Ehwaz-Jera-Fehu. Czy na podstawie tych 3 run mozna odczytac jak ja dostane? Jako poczatkujacy odczytuje ze powinna byc oferta. Dzieki za pomoc. a prace w lutym znalazles? Cytuj
Tomek79 Napisano 9 Marca 2010 Autor Napisano 9 Marca 2010 Szukam parcy. Skladam cv gdzie dostane jakies namiary. Dlatego zapytalem run czy dostane w tym miesiacu(marcu) prace? I takie runki wyszly. Cytuj
Tomek79 Napisano 9 Marca 2010 Autor Napisano 9 Marca 2010 A co do spotkania dzis to nic z tego:-( Potem jeszcze zapytalem Tarota czy spotkam sie dzis z nia? Juz pierwsza karta Samotnika jasno pokazala moja samotnosc dzis, a finalowa Kola Fortuny pokazala nieoczekiwane zmiany. Runa dagaz tez posuje "nie znasz dnia i godziny" . Ciekawe co jej wyszlo bo dalej milczy. Wczoraj byl dzien kobiet moze zabalowala z innym:-) Cytuj
Tomek79 Napisano 9 Marca 2010 Autor Napisano 9 Marca 2010 Widzimy sie na skype, rozmawiamy nie wiem czmu milczy. Z jednej strony chcialem ale dzis zimno to tez nie odpowiednie warunki jak dla mnie bo ja lubie cieplo. Jestem goracy chlopak ale bez przesady:oczko: Cytuj
Tomek79 Napisano 9 Marca 2010 Autor Napisano 9 Marca 2010 Witam. Was do was kolejna prosbe. Kumpela napisala mi zebym zrobil jej i jej mezowi rozklad partnerski z Tarota. Nie podala zadnych szczegolow. Kurde z jej stony wyszlo ok gorzej z meza. Wyszly mi karty Smierc, 10 mieczy. Wychodzi ze cos musialo sie popsuc i chyba chce odejsc od niej. Wiec zapytalem run zeby pokazaly jak wyglada sytuacja w ich zwiazku. Wyszly runy: Ehwaz-Nauthiz-Thurisaz Ehwaz-mowi o ich malzenstwie, Nauthiz-mowi o kryzysie w uczuciach,Thurisaz-ni wiem jak ja tu interpretowac ale chyba nie jest karta optymistyczna. Jakby nie bylo runki tez pokazaly problemy. Co o tym sadzicie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi