matkapolka2 Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 Jak byłam panienką to prawie co noc śniło mi się,żo potrafiłam skakać bardzo wysoko ok.3m i daleko aż do ok pół km. odbijałam się tak sprężyście i lekko - to było surer uczucie i potrafiłam tak śnić całą noc.Teraz już mi się nie śni :-( Może ktoś wie co to znaczyło,bo wciąż to pamietam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 matkopolko2, taki sen jest oznaką lekkości z jaką podchodziłaś do życia, wysokie skoki świadczą o tendencji do bujania w obłokach, ale również o niezwykłej łatwości w pokonywaniu przeszkód Link to comment Share on other sites More sharing options...
matkapolka2 Posted March 8, 2010 Author Share Posted March 8, 2010 Tak ,masz rację wtedy uważałam,że wszyscy są dobrzy i jażeli ktoś zrobił komus jakąś krzywde to go tłumaczyłam,że napewno z głębi duszy nie chciał -tylko diabeł go podkusił i tak jakoś wyszło -żyło się łatwiej, a życie doświadczyło :-( i sen zniknął Dziękuję Tobie Motylku ! :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts