Skocz do zawartości

PILNE, prośba o interpretacje - PILNE. 10 kier, 9 kier(o) i 9 pik.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Proszę o pomoc Forumowiczki i Forumowiczów.

Mam zaplanowane dziś wieczór spotkanie z ukochanym. Bardzo długo nie mogło do tego spotkania dojść, i może właśnie dziś się uda.

Zadałam rano pytanie moim kartom - "Czy spotkam się dziś wieczorem z miłością mego życia?"

Wylosowałam 3 karty:

10 kier, 9 kier(o) i 9 pik.

Czy dojdzie do spotkania???

Moja interpretacja jest taka: - dojść, dojdzie. Karty pokazują mój stan umysłu i serca - liczę na to spotkanie, liczę, ze będzie to spotkanie miłosne (10 kier i 9 pik), ALE dowiem się, ze jest to koniec naszej znajomości - odwócona 9 kier.

A co Wy myślicie??? POMOCY, wieczór już blisko.

Gość Trina7
Napisano

dobra wiadomość od ukochanego, będziecie myśleć tylko o sobie, możliwa chandra...

• 2 tygodnie później...
Gość Ibiza
Napisano

Trina a wiesz co wg znaczy 9 kier i 10 kier obok siebie? I do tego blokada obok w postaci 9. Lipa...

Gość Trina7
Napisano

Tak, wiem co dokładnie znaczy, ale w odniesieniu do pytania...napisałam ogólnie. Ibi pilnuj i poprawiaj:)

Napisano (edytowane)
Trina a wiesz co wg znaczy 9 kier i 10 kier obok siebie? I do tego blokada obok w postaci 9. Lipa...

Mogę już odpowiedzieć bo to o co pytałam, to "wydarzenie" miało już miejsce.

A więc oficjalnie odpowiadam: do spotkania NIE doszło, NIE dał znaku życia mój jedyny, NIE było NIC.

O tak !!!

Więc jak to zinterpretować? Ta 9 pik??? A co znaczy 9 odwrócona kier i 10 kier obok siebie IBIZO i TRINO ???

Edytowane przez Milosz
Gość Trina7
Napisano

w zależności od tego jaką przyjmiemy szkołę interpretacji, ułożenie tych trzech kart oznacza:

-> 10 i 9 kier oznacza ciążę, 9 pik to blokady,kłopoty, choroba reasumując ciąża i problemy...to w interpretacji Ibi i mojej

-> 10 i 9 kier mówi o radości w miłości, wiadomości od ukochanej osoby. Mówią też o sukcesie zarówno w pracy i miłości, ale dot. również dokonywania wyborów. 9 pik to tak jak powyżej, czyli choroby, zmartwienia, depresja. Kłótnie...to moja interpretacja...

Ibi co Ty na to?

Gość Ibiza
Napisano

hmmm 9 pik byla jakos ostatnia czyli jakby podsumawanie co ostatecznie wyniknie. Ja 9 pik uwazam jako blokade. Wiec zgadza sie z tej strony ze spotkania moglo nie byc. 9 kier + 10 kier to ciaza. Jesli obok jest 9 lub 10 pik to problemy z ciaza.

Jak widzicie sprawdzila sie tylko ta 9.

Pewnie dlatego ze do mojej interpretacji nie powinno sie odwracac kart.

Gość Trina7
Napisano

ja w swojej interpretacji również nie odwracałam kart, stąd ta chandra...czyli 9 pik.

Napisano

Dzięki !!!

Moja interpretacja bazowała na odwracaniu kart, czyli dla mnie 9 kier (o) oznacza koniec, rozstanie, koniec romansu.

A 9 pik to spotkanie.

Dlatego tak trudno było mi to zinterpretować. Niby miłość - 10 kier, spotkanie - 9 pik ale tak 9 kier(o) to konieca.

OJ, było, minęło.

Dziękuję

Napisano

Jak dla mnie 9 kier odwrócona ma znaczenie jeśli wystepuje sama, tzn nie z innym kierem. Wg mojej szkoly odwrocona to faltalny romans, miłośc nie spelniona, zle ulokowane uczucia. W połaczeniu z 10 kier to wyjazd z ukochanym/ ną, plany romantyczne nawet coś wiecej, a z9 pik spotkanie wlasnie romantyczne, randkowe! przyznam się, że czytając wasze posty mój warsztat jak to Trina7 mowi - jest całkowicie inny ;)

pozdrawiam