Skocz do zawartości

Karmić niemowlę piersią.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

We śnie występowyły moje przyjaciółki z obecnej klasy oraz jedna z którą mnie wiele łączy. Byłyśmy w pomieszczeniu przytulnym o kolorach zimnych dominowała zieleń, nie dokońca wiem co to było za pomieszczenie. Rozmawiałyśmy ale nie wiem o czym w pewnym momęcie pojawiło się niemowlę które moje nie było chodziaż łączyła mnie z nim mocna wieź podała mi dzidziusia przyjaciółka prosząć abym mogła je nakarmić poniewaz dziewczyny z grona w którym przebywałam nie mogły je nakramić, więc to zrobiłam. Głaskałam je po główce, czułam się fajnie ponieważ uwielbiam małe dzieciątka. Chciałabym również dołączyć że mój wiek i przyjaciółek nie zmianił się był to sen bardzo rzeczywisty.

Chciałabym się dowiedzieć co ten sen znaczy. Ponieważ zinterpretowaliście na swojej stronie `SSać mleko matki` które oznacza spodziewać się dziecka, jestem trochę w szoku.

Napisano

nessy, czy nie jesteś aby zaangażowana w jakąś pracę/projekt grupowy w który wkładasz więcej zaangażowanie niż pozostali?

Napisano

inez17 ; Hmm. wiesz tez brałam taką opcję pod uwagę, mam 17 lat to za wcześnie żeby myśleć o bobaskach ; ) ale sama nie wiem. Szczerze to gdyby było to bym się cieszyła, lecz zarazem jak nie ma to też jestem szczęśliwa..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...