Skocz do zawartości

umierająca córka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam

prosze o interpretację snu z dzisiejszej nocy - otóż śniło mi się, że moja piętnastoletnia córka umarła i leży w wannie naga, a ja polewam prysznicem jej ciało, jakby myjąc je do pogrzebu, nagle otwarła oczy i popatrzyła na mnie mętnymi bladoniebieskimi źrenicami trupa, poprosiłam, zeby mnie nie straszyła i dalej ją polewałam wodą z prysznica. zaznaczam, że woda była czysta. potem pamiętam jeszcze, że stanęłam w wannie, wzięłam ją w ramiona i zaczęłąm strasznie płakać, wręcz wyć z rozpaczy. a potem się obudziłam, bardzo roztrzęsiona.

bardzo prosze o interpetację snu.

Napisano

Czy nie masz czasem z córką kłopotow? Kłótni jakichś? Nie ma kryzysu? Bo to tak wygląda, jakby ta córka chciała się "urwać" wreszcie z tego domu i to Cię martwi.

Napisano

A może masz jakieś wyrzuty sumienia w stosunku do córki?

Napisano

Wiecie jak to jest między matką a dorastającą córką - czasem są spory, czasem kłótnie, ale ogólnie mamy bardzo dobry kontakt i nie sądzę, żeby utarczki dnia codziennego miały aż taki wpływ na moją podświadomość, żebym się bała kryzysu, którego nie ma i jestem o tym przekonana.Zastanawiałam się nawet, czy ostatnio doszło między nami do jakiejś powazniejszej wymiany zdań, ale nic takiego nie miało miejsca w ostatnich tygodniach. Więc o co kaman? ;)

Napisano

Hmmm, to dziwne. A córka nie wyjeżdża gdzieś może? Jeśli nie, to jest to wizja ogólna, dotyczy ogólnie tego, że twoja córka dorasta i niedługo będzie musiała się z tobą pożegnać przynajmniej na jakiś czas. Taki matczyny niepokój.

Napisano

właśnie wczoraj córka powiedziała mi, że jej były osobisty kolega pisze do niej od jakiegoś czasu natrętne smsy - żeby nie powiedzieć, że ją nęka. może to jakiś podświadomy niepokój o nią i jej uczucia ? (zauważ Papieżyco, że sen miałam dwa dni wcześniej) zobaczymy, jak się rozwinie sytuacja ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...