monia0103 Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 silo mi sie ze bylam w korytarzu z kilkoma ludzmi to jakby poczekalnia tak jak u lekarza i nagle przyszedl ktos z pistoletem i zaczal strzelac ja zdazylam sie schowac we wnece i upadalm na podloge udajac ze mnie postrzelil.nagle w momencie podszedl do mnie i wycelowal pistolet prosto we mnie strsznie sie balam ze zaraz umre.pistolet byl jakgdyby koloru brazowego.nagle zapytal sie mnie gdzie chce zeby mnie postrzelil i chcial to zrobic w dlon ale ja go prosilam aby nic mi nie robil i nagle strzelil mi w przedramie poczulam jakby bol i sie obudzilam.zblizaja mi sie egzaminy i bardzo sie denerwuje nie wiem czy to moze byc zwiazane ze snem? Z gory bardzo dziekuje za interpretecje snu.Z powazaniem Monika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SooYoung Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 lęk że któryś z nauczycieli po prostu Cię "ustrzeli" na egzaminie i nie zdasz, postaraj się nauczyć wyciszać, żebyś w chwili stresu umiała opanować takie emocje, i przygotuj się emocjonalnie i że na sesji może nie być lekko, plus naucz się dobrze do egzaminów, powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts