zolopa07 Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 Widziałem w moim śnie Św Józefa ubranego w biała długą suknie, i Krzyż taki jak zjawa czarny ale przezroczysty, na tle mojego w okolicy kościoła wiewające firanki w moim pokoju i ze rozmawiałem ze Św. Józefem . Bardzo proszę o pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolopa07 Posted March 8, 2010 Author Share Posted March 8, 2010 Własnie to co mi powiedział to nie pamietam wiem tylko ze rozmawialismy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SooYoung Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 to ok myślę że jak się śnią święci to ok, chyba że ostatnio jesteś w jakiś emocjach, do czegoś się przygotowujesz i może to ma związek z religią, kościołem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolopa07 Posted March 8, 2010 Author Share Posted March 8, 2010 Nie ostatnio nie jestem w emocjach do niczego sie tez nie przywiązuje . A Co to znaczy Sw Józef??? czy to znaczy ze sie zakocham czy cos w tym stylu???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SooYoung Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 patrz google - co jest napisane o Św Józefie i zobacz jak to się ma do Ciebie, przecież to Twoja podświadomość pokazała ci tego świętego, widać coś w tym jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 ?wi?ty Józef ? Wikipedia, wolna encyklopedia trochę tych świętych Józefów było. mary_mary ma racje - sam musisz dojść do tego o którego świętego Józefa chodzi i jak jego prezentowana sylwetka ma się do Ciebie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts