Skocz do zawartości

Prośba o interpretacje snu z krysztalem

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam serdecznie, mam goraca prosbe aby ktos pomogl mi w interpretacji snu mojej mamy - snilo sie jej ze widzi duzy krysztalowy wazon (dokladnie ten sam ktory znajduje sie u nas w domu - mama dostala go od babci, a babcia nadal zyje) ktory to wazon na jej oczach pekl na dwie polowy, rowniutko. On nie zbil sie, ale pękł przez pół. Nie wiem czy to jest istotne, ale w ostatnim czasie mają u nas miejsce czeste klótnie pomiedzy rodzicami, w zasadzie ciagle sie kłóca i są między nimi niesnaski.

Kinga

Napisano

bardzo dobrze zinterpretowałaś swój sen.

Napisano

Dziekuje za zaintersowanie i odpowedz. W zasadzie to nie moj sen ale sen mojej mamy. Moja mama powiazala to tak, ze cos peklo w malżeństwie i nie da sie juz posklejać, ale to tylko jej domysł.

Jak obiektywnie zinterpretowac sen z peknietym krysztalem i czy ma on (ten sen) tez inne , ogolne znaczenie??

Napisano

nie ma czegoś takiego jak obiektywne interpretacje.

Napisano

Rozumiem co chcesz powiedzieć, zgadzam się, ale chodziło mi o odniesienie ogólne, w sensie np. zobaczyc kryształ - kłopoty, albo zobaczyc pekniety krysztal - rozerwanie wiezi, itp. w takim sensie obiektywne. Moze to oznacza cos innego niz rozdzwięk w malżeństwie... martwie sie.

Napisano

to dotyczy raczej odczuc twojej mamy.wazon jako prezent od jej mamy jest czyms jej drogim, peka na pol. nie uwazam zeby cos peklo w malzenstwie i nie da sie tego naprawic, raczej w niej cos peklo moim zdaniem(bo to jej sen a w nich sa glownie nasze odczucia i emocje w stosunku do sytuacji)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...