sylwucha_20 Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Witam.Dzisiejszej nocy miałam strasznie dziwny sen. Byłam w pracy.Usłyszałam od jednego z pracowników,że mój ukochany(z którym pracuję) mnie kocha. (Choć tak naprawdę nie jesteśmy ze sobą już,bo ten chłopak nie odwzajemnia moich uczuć.) Stanęłam naprzeciw ukochanego i strzeliłam mu w twarz,mówiąc:TO ON ZACZĄŁ. Po czym ukochany uderzył mnie w twarz i powiedział:NO I DOBRZE. Cały dzień myślę o tym śnie i w żaden sposób nie mogę go zinterpretować. Z góry dziękuję za udzielenie informacji.:icon_wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SooYoung Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Twoja podświadomość w tym śnie wyrównała rachunki z ukochanym, chyba oboje macie po równo i obydwoje spowodowaliście ze relacja się rozpadła po prostu w tym śnie to się oczyściło i raczej nie chcesz żeby znowu był w Tobie zakochany Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylwucha_20 Posted March 12, 2010 Author Share Posted March 12, 2010 Ależ oczywiście,że bym chciała!!! Ja nie marzę o niczym innym jak tylko o tym,żeby mnie pokochał... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SooYoung Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 bicie się po twarzy w tym śnie, jak dla mnie nie jest zapowiedzią miłości, ale nigdy nic nie wiadomo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 Ja bym rzekła, że to jest właśnie Twoje pragnienie zobaczenia jakiejś reakcji z jego strony - piszesz, że nie jesteście razem bo on nie odwzajemnia Twoich uczuć - we śnie nie zrobił nic innego, jak tylko zripostował to, czym rzuciłaś mu w twarz targana emocjami Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylwucha_20 Posted March 13, 2010 Author Share Posted March 13, 2010 Ale czy to może świadczyć o tym,że między mną a nim już niczego nie będzie?Karty mówią co innego... Choć nie wróżyłam z tarota,tylko z kart klasycznych... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 sylwucha_20, sen o niczym nie świadczy Poza tym czego Ty byś chciała. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylwucha_20 Posted March 14, 2010 Author Share Posted March 14, 2010 oj...ja bym chciała...wielu rzeczy...przede wszystkim jego i tak często mi się on śni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts